• söz ve müziğini mustafa sandal'ın yaptığı ve yonca evcimik'in kendine gel adlı kasetinde yer alan slow şarkı.musti bu şarkıyı ilk aşkıyla ayrıldıktan sonra yazmıştır ve sözleri gerçekten ayrılık acısını çok iyi ifade eder.
  • yonca evcimik'in soylemis oldugu gayet guzel bir mustafa sandal sarkisi. yillar sonra musti, "bundan sonra sarkilarimi verirken daha dikkatli olacagim. yonca'ya verdigim bu sarki araya gitti" seklinde demecler verip, evcimik'le papaz olmustu (bkz: papaz olmak). ayni demecte "halbuki sertab'a* verdigim buyu de gel harika oldu, sertab sarkimi sesiyle yuceltti" demistir ki, kendisine hak vermemek mumkun degil.
  • yonca evcimikin soyledigi mustafa sandalin besteledigi beklenmeyecek sekilde basarili parca.
  • sozler...
    haberin olsun çok yalnızım
    çok çok dargınım insanlara
    büyü bozuldu her şey yalan
    çok çok dargınım insanlara
    gel gel ki gör
    sessiz kaldım böyle aşkınla
    inan kolay değil
    kalbim yalnızlık telaşında
    bir duyabilsen
    bir yol bulabilsen
    neler gördüm neler yokluğunda
    her yer dört duvar
    sen yıkıp döksende dünya böyle
    bizden geçti yar
    hani yol görünürde gitmezsin öyle
  • olaylardan bihaber sahisi bilgilendirme amacli konusmanin sonuna nokta niyetine kullanilan kalip.
  • mustafa sandalin sözüyle, bestesiyle ( belki bülent tezcan etkisidr) ve düzenlemsiyle bir bütünü, bir uyumu ve güzelligi yakalamis ender parçalarindan biri. gerçi bu sefer de yanlis yorumcunun sesine kurban gitmistir o ayri. garip olan odur ki sonrasinda söyle usta bir yorumcunun elinde tekrar hayat bulamamis, bir kösede unutulmustur. halbuki bundan çok daha fazlasini hak eden gerçekten çok iyi bir parça.
  • yonca evcimikin ömrü hayatında söylediği en güzel şarkı.

    tıpkı başka bir güzel şarkı olan gölge çiçeği gibi kötü şarkıcıya denk gelmiş mustafa sandal'ın yazdığı güzel şarkılardan biri....lakin "haberin olsun" kıyıda köşede kalmış, gölge çiçeği gibi, kötü yorumcuya rağmen popüler olamamıştır...
  • küçükken en çok dinlenmiş şarkılardan biri. çok hafif yumuşak bir şarkıdır. yonca evcimik mustafa sandal falan demeden daha bilmeden dinlenmiş ve zamanında çok sevilmiştir.. sakindir acıdır böyle çocuksu bişiy vardır bu şarkıda.. duyulduğunda -ki nadiren olur bu bulunmaz öyle mp3 olarak falan pek- iç çektirir insana...
  • akorlari deli gibi merak edilen, arzulanan sarki. kendine gel cd'sinde bir de davullardan arindirilmis bir versiyonu bulunur. en lezizi odur.
  • 90'lı yıllar pop müziğinden bahsederken ha deyince akla gelmeyen, fakat atlanmaması gereken şarkılardan biri... mustafa sandal'ı affetmeye sebep üç-beş şarkısından biridir aynı zamanda, öyle de güzeldir... seneler sonra bulup tekrar dinledim, şarkının tek bahtsızlığı yonca evcimik'in söylemesiymiş..
hesabın var mı? giriş yap