• eskiden bolume her sene 20 ogrenci alirken, oss/puan sistemine gectikten sonra yok'un dayatmasiyla 40 kisi alan bolumdur.

    bu bolumde okumak isteyen arkadaslara; eski mezunlarindan biri olarak nacizane onerim soyle:
    öncelikli olarak hangi mesleğe yatkın olduğunuzu ve yapıp yapamayacağınızı öğrenirseniz daha sağlıklı olur sizin için. bunun için testler var. ayrıca gidip bölümdeki hocalarla konuşabilirsiniz. fakat bölüm isimleri sizi yanıltmasın, önemli olan ne iş yaptığınız değil, onu nasıl yaptığınızdır. hiç bir fakülte veya bölümün iş garantisi sağladığını duymadım, hele ki turkiyede...

    unutulmamasi gereken en onemli sey: iç mimarlık çok çileli bir bölümdür, bitirebilmek için epey bir mazoşist olmanız gerekir. ayrıca iş garantisi de vermez. okurken kendinize kattıklarınız ve mezun olduktan sonra ise tamamen sizin yeteneğinize ve girişimciliğinize kalmıştır.

    simdiden kolay gelsin
  • bu bölümde okuyan biri olarak kendinizi dışardan mutlaka desteklemeniz gerektiğini düşünüyorum. iç mimarlıktan çok tasarım dilini öğreten bir kadro var. biraz da kendi çabalarınızla yabancı dilinizi geliştirip programları kullanmayı sökerseniz iyi bi iç mimar olabilirsiniz :) sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
  • yeni mezunlarının genelde ankara gop'ta 3 kuruşa çalıştığı bölüm. sonra çevre edinip göze girerlerse para kırıyorlar ama kolay değil.
  • güzel sanatlar fakültesi binasında yeterince ısıtılan tek bölüm. sadece bi koridor zaten..
  • ic mimarlik ve cevre tasarimi bolumu
  • 6 sene süren inşaatın ardından yeni binasına kavuşan bölümdür. eskiden sadece kısa bir koridorken şu anda koca bir kata sahiptir, eski eşyalar stüdyolarda fazla 'minimal' kalmıştır zira stüdyo 4'te sadece 2 masa bulunuyor....
  • özellikleri ve ülkenin konjonktürü sebebiyle çokda işe yaramayan bölüm.(ler ).

    bence çok yaslanmayın okul ve diplomanıza.. ışık görünmüyor..

    yinede yolunuz açık olsun...
hesabın var mı? giriş yap