• ömrümün en güzel yıllarını geçirdiğim, sevdiğim, sevildiğim, ilkleri yaşadığım ve şu anda da delicesine özlediğim muhteşem okulum.
  • yeni binası hizmete açılınca zaten yeterince kalabalık olan beytepe'ye sağlık idaresi, sosyal hizmetler ve aile tüketici bilimleri bölümlerini de taşıyıp yeterli ulaşım imkanı sağlamayan okula ait ilim yuvası fakülte.

    http://www.iibf.hacettepe.edu.tr/
  • dekanlığını 15 ocak 2011 itibariyle ahmet burçin yereli'nin yapmakta olan fakülte.
  • fakültenin her sene yapılan ve mezunlarla öğrencileri buluşturmayı hedefleyen geleneksel makarna günü bu yıl 15 mayıs 2011 pazar günü saat 13:30'da beytepe yeşil vadi'nin biraz ilerisindeki gölet etrafında yapılacaktır.
  • 2012 mezuniyet töreninde tutuklu öğrenciler, kürtaj yasası, koyun yerine konulan halk gibi konularda açtıkları pankartlarla verdikleri mesajlar ile kendini sevdiren fakülte.

    bizimkiler* ise hiçbir mesaj kaygısı taşımadan; "ceren heyecanlı mısın?", "en şerefli öğrenci ahmet" gibi pankartlar açarak bizi gülümsetmişlerdir.

    bir dostumun ki tek dostumdur kendisi, yanında olmak için gitmiştim. diplomalar verildi, kepler atıldı. onuncu yıl marşı çaldı, herkes bir ciddileşti avaz avaz; çıktık açık alınlaa..

    hemen sonrasında ankara'nın bağları çaldı, sanırım herkes bu anı bekliyormuş, yıllardır ankara'da oturan, okuyan insanlar olarak baya bir şeyler kapmış olacaklar ki; milletin kollar açıldı iki yana, kafalar öne eğildi hobaa; büklüm büklüm yollarıııı..

    tam bitti derken birkaç türk toplanmışken halaysız olur mu? davul zurna girdi işin içine ve tanıdık, tanımadık, eş dost, asistan, prof., doç. ayrımı yapılmaksızın herkes el ele caney caney'e bağladı.

    ben tee yükseklerden izleyen biri olarak çok keyif aldım. insan arkadaşını hiç bu halde görmeyince baya bir şaşırıyor, gülüyor, onun yüzündeki mutlulukla ve böyle içten, kendini savura savura halaya bağlamasıyla daha bir mutlu oluyor, dur şunun birkaç fotoğrafını alıyım da sonra şantaj yaparım diyor.*

    (bkz: beytepe açıkhava tiyatrosu)
  • buradan mezun olan biri olarak bütün samimiyetimle tavsiye ediyorum ki gitmeyin de, tanıdıklarınızı da göndermeyin. tez yazarım bunun üstüne ama bilgi almak isteyene özelden yardımcı olurum. dünyanın en lakayt ve gevşek lisans fakültesidir ayrıca.
  • an itibari ile kar ile beyazlaşan lokasyonlardan biridir.
    öğrencileri amfiye sığdırmak için cam önlerine mermer koydurup,oraya da oturtmak güzel fikirdir.
    iktisat okuyup muhasebe dersinde zorlanıyorsanız hayat gerçekten çok zor sözlük :)

    (bkz: kasımda vizeler bir başkadır)
hesabın var mı? giriş yap