• mekan içerisinde dolasan, kafasındaki sapka ile ne kadar antipatik oldugunu farketmeyen mekan sahibi, servis konusunda basarisiz ve yavas garsoniye, sonuc olarak da butun bunları taclandıran hesap ile nasil mekan açilmazi gostermeyen yasatan mekan...
  • açıkçası kayseri'de böyle bir yer beklemiyordum.gerek servis gerek lezzet olarak çok beğendim. 3 kez ziyaret etme şansı buldum.

    giderseniz tavsiyelerim;
    başlangıç: istiridye mantarı, steak spaghetti, sıcak füme, pastırma
    salata: tulum peynirli yeşil salata
    ana yemek : şato ya da kuzu kafes
    tatlı: kabak tatlısı
  • orlando'da şubesi açılmakta olan kayseri menşeili et lokantası. helal olsun!
  • burger kingin sevilen bir menüsüdür.

    the steakhouse burger is packed with angus beef, melted cheese, crispy onion, lettuce and tomatoes, all smothered in thick and hearty steak sauce. it s the burger you cant wait for.

    http://img204.imageshack.us/…franquiciasburger.jpg/
  • her biri kendini nusret zanneden şapkalı garsonlar, hu dönemin olmazsa olmazı antep katmer ve sürekli fotograf çeken japon turist modunda müşteriler...
  • servis konusunda oldukça başarısız bulduğum işletme. içeride yer olmasına rağmen ısrarla dışarıya oturmamız konusunda telkinde bulundular. soğuk olur üşürüz deyince burası ile içerisi arasında fark yok sıcaklık aynı bakın tüm ısıtmalar çalışıyor dediler. hakikaten de sıcaktı ortam. oturduk, yarım saat sonra ısıtmayı kapattılar. o arada içerisi doldu tabii, yemekler de geldiği için yer değiştiremedik. daha yemeğimiz bitmeden önümüzden almaya kalktılar, devam ediyoruz deyince, masaya getirdikleri ikramlığı ve ekmekleri toplayıp, resmen kovar gibi hareketler sergilemeye başladılar. defalarca çay ve tatlı istemek için garson çağırmaya çalıştık. adamlar resmen ilgilenmediler. söyledikten yarım saat sonra iki karış suratla çay getirdiler, onu da atar gibi önümüze koydular. lezzet olarak da değmez bence, verdiğim parayı hak etmediklerini düşünüyorum. gramaj olarak etin miktarı ile menüdeki fiyatlar asla denk değil. katmeri aynı şekilde, kemal koçak'ta çok daha güzelini yiyebilirsiniz. şişirilmiş fiyatlar, müşteriyi rahatsız edecek şekilde kuyruk yağını kızartıp, daha doğrusu yakıp, yanında servis için şov yapmalar, ilgisiz burnu bir karış havada garsonlar, özetle beğenmedim.
hesabın var mı? giriş yap