• hacıbaşar'ın acıbadem şubesine gidilip menüde olmadığı halde kaşarlı iskender sipariş edilirse, muhtemelen, müthiş bir yemeğin yanısıra muzip bir de gülümsemeyle karşılaşırsınız.

    lüzumunun üzerinde bir istihdam sağlanıyorsa da [neticede mühendisiz, söylemeden geçmek olmaz] servis kalitesi, çalışanların müşteriye olan yaklaşımı çok iyi düzeyde.
  • döneri kebabı süper olan, ancak künefesinin yanına bile yaklaşılmaması gereken yer, en azından acıbadem şubesi için. bi künefe yedim kötüydü, bi yıl sonra belki bende sorun vardı diye bi tane daha yedim, ilkinden de kötüydü, bi sene sonra alacağımı şu an gerçekten merak ediyorum. tabi kendilerine de belirtmek lazım, düşüncelerimi okuyabildiklerini pek sanmam.
  • çok vasat bir kebapçı. gerçi yazanlar ısrarla dönerini övmüş ve ben kebap yedim ama gerçekten vasattı. acıbadem'de çanak ve sahra gibi iki adet ortalamanın çok üzerinde kebapçı varken rekabet şansı vermiyorum. yediğim adana lezzetsizdi, cacık diye gelen şey mayoneze boğulmuştu, künefe için künefe demeye dilim varmıyor, peynirinin bile doğru olduğunu sanmıyorum. herşeyi geçtim kebapçıda başlangıç olarak tulum peyniri ile tereyağı gelir sıcak lavaşla yenir, eritilmiş kaşar ile lavaş nedir? güleryüzlü ve sıcak servisine rağmen tavsiye edemiyorum.
  • rezalet ötesi. öncelikle kasapları kimse onu değiştirmeleri gerekiyor. kendilerine iki apartman mesafede oturmam sebebiyle bir çok kez şans verdim ama düzgün bir adet ürünleri yok. menülerinde çok miktarda çeşit bulunur, hepsini de tek kelimeyle iğrenç yapıyorlar. işin komik tarafı çok da pahalı.

    sarımsaklı lahmacunları da cırcır yapıyor. pazar sabahları açık büfe van kahvaltısı yapıyorlar, idare eder.
  • berbat ötesi ayva tatlısı yapan yer. hayatımda ayva tatlısı yapmadım ama en az onlar kadarını ben de yaparım.

    edit: burada yazdıklarımı görüp bana try again fail again fail better aracılığı ile ulaşıp, memnuniyetsizliğimi gidermek istediklerini belirtmişlerdir. müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları ve duyarlı olmaları açısından bütün memnuniyetsizliğimi gidermişlerdir. böyle ince bir davranışı düşünen işletme günümüzde çok azdır.
  • yıllarca kebaba, pideye bu kadar para mı verilir diye burun kıvırdım. ancak ilk denememle beraber müptelası oldum. devamlı farklı bir şey yiyorum, henüz kötü bir ürününe rastlayamadım.
  • göztepe şubesinde farklı mı yapıyorlar bilmiyorum ama künefesi yediğim en güzel künefelerden biridir. aynı şekilde beğendili kebabı da öyle. lahmacunu enfestir. servis on numaradır. masalardaki şekerliklerin üzerinde van kedisi resmi vardır.

    fiyatları yüzde 10 daha düşük olması gereken yerdir. ayrıca bana rejimde olduğumu söylediğimde meyve salatası ikram etmişlerdir. rejimi en çok zorlayan restoranlardan biridir. bir diğeri için (bkz: papa johns)
  • lahmacunları gayet güzel olan kebapçı. döneri de fena değildi diye hatırlıyorum.
  • menusunde prenses tavuk diye efsane bir urun barindiran mekan .
  • grupanya ile 34tl lik menuyu 14tl'ye veriyor!
    http://goo.gl/ide8b
hesabın var mı? giriş yap