hadise
-
7 kasım'daki konserindeki bir groupie anısına şuradan ulaşılabilir:
http://www.siyahkahve.com/…x.php?cmd=7&textid=12044
yıllar sonra gelen edit: siyahkahve kapandığı için linke ulaşılamıyor.
yıllar sonra gelen edit2: internet archive'da arşiv kaydını buldum:
https://web.archive.org/…dex.php?cmd=7&textid=12044 -
hadise'nin 2008 ciki$li albumunun adidir ayni zamanda. belcikada ve turkiyede 2 farkli icerikle -lakin hemen hemen ayni parcalarla- piyasa surulen albumun tracklisti de $u $ekildedir:
1. delioglan
2. askkolik
3. my man and the devil on his shoulder
4. my body
5. prisoner
6. a good kiss
7. all together
8. men chase women choose
9. creep
10. good morning baby
11. don't ask
12. intimate
13. busy bee
14. comfort zone
15. who am i?
16. a song for my mother -
ismail yk ekolünden şarkıcı. tek farkı göze hitap ediyor olması.
-
trt'den aldigi 450 bin ytl ile londra'da evlenmis olan guzel sey.
-
yeni yila girdigimiz dakikalarda eurovisionda soyleyecegi parcayi oldukca gosterissiz ve siradan bir kiyafet giyerek turkiyeye tanitmis sarkicidir. sadece kendi degil, danscilari da ozensiz giyinmistir. bir kot bir tshirtle gorucuye mi cikilir yahu..
-
31 aralık 2008'de 23:45'den beri izledim kendisini. ve tahmin ettiğim üzere mini etek giyememiş. yazık ya. trt baskısı işte. yoksa koca baskısı mı acep? neyse efendim o böyle de çok tatlıydı. sonuçta çıktığın yer trt. olacak o kadar. artık yürrü-bizon yarışmasına kadar biraz daha elden geçerse ve dans olayı biraz daha karmaşıklaştırılıp esnetilirse derece alması o kadar da zor olmasa gerek. belki hadise'nin tarzının biraz dışındaymış gibi gelmiş olabilir parça. bunun sebebi de yarışmada bizi temsil ediyor diye bize ait bir tat bırakmak adına ezgiler olsun, düm tekler olsun işin içine girip hadise tarzından uzaklaşılmış olunabilinir...
-
eurovision 2009'da bizi temsil edecek güzellik. ancak temsil edecek şarkı aynı derecede güzel değil. en azından bir "stir me up" olamamış. umarım biraz önce trt'de izlediğim koreografi ile de çıkarmazlar kızı. lakin çok alışılan, bilindik figürler. yine hadiseye eşlik eden diğer iki kız facia. umuyorum ki onlarla katılmazlar
-
yılbaşı özel programında giydiği kot pantolonla bizleri hüzünlere gark etmiş şarkıcı dişi kişisidir.*
-
güzelliği yakın çekimde ortaya çıkan güzel olmayan çirkin hatun.
-
üniversitede bir hocamızın başından geçen bir olayı anlatırken "geçen gün bi hadiseyle karşılaştım" sözü üzerine gayri ihtiyari bir şekilde kendi kendime "sivaslı mıydı hocam?" gibisinden saçma sapan bir soru sormama sebebiyet vermis güzel şarkıcı.