• beyaz tv'de gece bekçisi adlı araştırmacı haber programını hazırlayıp sunan gazetecilik kökenli kişi. ayrıca kıyamet planı adlı bir kitabı bulunmaktadır. iyi de bir müzisyen olup çok güzel bas gitar ve bateri çalar.
  • bugun ne giysem yarismasinda juri uyeligi yapan tasarimci.
  • samimi olmadığını ve sonuç olarak yapmacık biri olduğunu düşünmekteyim kendisinin, nur yerlitaş ile jüri üyeliği yaptığı proğramı da beğenmemekteyim.zaten insanların aşağılandığı bir programı neden beğeneyim ki...ha bu arada umarım seninle karşılaşmam hakancıgım xoxo
  • şeker modacı. konuşması, laf yapıştırması, ince esprileri anlamasıyla gönlümü fethetmiştir. güzel kızlar gözünden kaçmamakta, yiyecek gibi bakmakta onlara.
  • ne zaman görsem aklıma problem çocuk filmindeki papyonlu sapığı getiren kişi. giyim tarzı, saçı vs. cidden çok benziyor.

    http://i1.ytimg.com/vi/yooghvbkmva/hqdefault.jpg
  • barbaros şansal'ı bakışlarıyla öldüreceğini düşündüğüm tatlı kişi.
  • "elbisem mat, ayakkabılarım parlak. dengeledim." diyen kadına "çantan mat, saçların parlak, ojelerin parlak, kollarına sim sürmemişsin, mat, avuçiçlerine bir şey sürmemişsin mat, öyle mi dengeledin?" diyerek beni koparan kişi.
  • her on kadından 9'unun fena halde jude law'a benzettiği kişi.
    bir de bu kadınlar, kendisi hakkında;
    -ayy ne şeker çocuk!
    -ya bu niye gay yaaaa.
    -gay olmasa kesin verirdim.
    -bütün yakışıklılar da gay oluyo zaten.
    temalı cümleler kuruyorlar.

    bir gün, bu cümlelerle karşılaşan tüm erkeklerin, onun izinden gitmesinden korkuyoruz.
  • gay olup olmamasından ziyade dün ilk kez o gereksiz yarışma programında jüri üyeliğine şahit olduğum ve kesinlikle ilk aklımdan geçenin "çok iyi bi insan lan bu kesin" dediğim çok tatlı insan. iyi yani kesin bölye kalbi temiz. çok iyi arkadaş falan da olur bence.

    not: bu isteğimin kadınların gay arkadaş istemesiyle kesinlikle ilgisi yoktur.
  • yahu gay falan tamam da o programa katılan ve güzel olan kızlara attığı yalarım bakışına bir açıklama getiremiyorum ben. yine o kızlara "o ten, o saçlar, o gözler... o kadar güzelsin ki..." dediğini, iltifatları havalara savurduğunu gördüm çokçana. benim de gay arkadaşlarım var lakin hiçbirinin, -fanı oldukları moda, müzik veya televizyon ikonları dışında- çevrelerindeki bir dişiye bu derece iltifat ettiklerini duymadım, görmedim. ya da onun götü büyük, bu kezban gibi giyinmiş, şunun üstündekiler pazardan alınmış gibi eleştiriler sadece benim arkadaşlara özel bir durum bilemedim.

    boktan bir programdaki* izlenilebilir tek unsurdur.
hesabın var mı? giriş yap