• 2001'den beri kocaelispor'un kadrosunda yer alan 1982 doğumlu kaleci. umut vaadediyor olsa da yolun daha başında.
  • hakkında dun televizyonlarda, bugun gazetelerde söylenen, yazılan ''genc'', ''umut vaadediyor'' gibi alı$tıgımız türden söylemleri ''benim ya$ımdakiler avrupa'da sezonda 100 mac oynuyolar'' sözüyle söylenlerin yüzüne carpan, tiiye alan genc.

    penaltı kurtarılır, daha cok gözüme girdi.
  • fanatik gazetesine göre be$ikta$ ile anla$mı$ kaleci.

    http://fanatik.ekolay.net/…berdetay.aspx?hid=440542
  • beşiktaş'ın, transferi için ankaraspor'la görüşmelere başladığını imkb'ye bildirdiği file bekçisi. *
  • be$ikta$'in ramazan kur$unlu arti 700bin euro odeyerek buyuksehir belediyesi ankaraspor'dan bonservisini aldigi yeni yedek kalecisi.
  • (bkz: #11213619)
    rustu'nun calistirdigi belli olan kaleci.
  • galatasaraylı olmama rağmen 3 ekim 2007 besiktas porto macinda beni hasta etmiştir.

    topu oyuna o kadar geç sokuyo ki. takım berabere, maçı alması lazım, iyi de tempo yakalamış. derken top beşiktaş kalesinde auta çıkıyor. sonra bekle ki bu kaleci topu oyuna soksun. gayet yavaş hareketlerle yopu dikiyor, yavas yavas geriliyor, bir süre ileriye bakıyor, nihayet vuruyor topa..allahım, kahroldum o anlarda. ayrıca bir değil, iki değil, hep böyle. zaten beşiktaş seyircisi de hakan aut kullanırken ıslıklamaya başlamıştı.

    kullandığı her topun rakibe gitmesini saymıyorum bile.

    allahtan bizim kalede orkun usak diye manyak var, deli dolu...
  • gorunen o ki ru$tu abi'sinden sadece ve sadece hatali gol yedikten sonra sakat numarasi yapmayi ogrenmi$ kendisi.
  • ilk izlediğim 90 dakika, fenerbahçe-beşiktaş süper kupa maçıydı, "bu kaleci iyi galiba" dedim.

    beşiktaş'ın ilk haftalarında lig ve avrupa'daki performanslarına denk geldim, "bu kaleci bariz iyi" dedim.

    beşiktaş'ın marsilya-galatasaray-porto üçlemesini izlediğimde, "bu adam neler yapıyor böyle" dedim.

    moldova maçında "bu kaleci midir?" dedim.

    şimdi futbolda formsuzluk vardır, hata vardır, gününde olmak, şanssız olmak vardır. bunlar bir sezona yayılır, kötü dönemlerini en kısa zamanda atlatan, düşük performansını minimumda tutan istikrarlıdır, değerlidir. ama ligde 8, avrupa'da 6, milli takımda (yanılmıyorsam) 2 maçta, yani sezonun daha üçte biri dolmamışken bu kadar gelgitli bir performans sergilenmez, sergilenemez!

    hakan arıkan'ın derdi neyse umarım çözülür. sakatlığı bu açıdan hayırlı bile olmuş olabilir. o kendine gelene kadar milli takım euro 2008 dışında, beşiktaş avrupa ve ligden kopmuş olabilirdi. zira taç, korner demeden yan topların tamamında hata yapma riski bulunan bir kaleciyle futbol oynamak zor olsa gerek.
  • vücut dengesi ve refleksleri sadece türkiye değil dünya standardının üstünde olan;çok iyi bir kaleci olmak için gerekli bütün fiziksel hatta mental özelliklere sahip,fakat her genç kalecinin başta deneyimsizlik olmak üzere yaşadığı sıkıntıları yaşayan beşiktaş kalecisi. uzun boyunun verdiği avantajla ve volkan demirel'in aksine ince (kime göre neye göre) ama kedi gibi atik vücuduyla ve öyle ya da böyle türkiye'nin en iyi ve efendi sporcularından biri olan rüştü reçber'in ağabeyliği ile sadece 1-2 sezon içinde dünya'da adından çok söz ettireceğine inanıyorum.
    28 ekim 2007 besiktas istanbul belediyespor (bkz: yamuluyorsam düzeltin) maçında soluna hamle yapıp top 1 metre önünde yön değiştirdiğinde,ters ayağının üstünde yakalanıp konturpiyede kalmak üzere olmasına rağmen inanılmaz bir şekilde sağına uzanıp topu çıkarması herkesin harcı değildir en nihayetinde.
hesabın var mı? giriş yap