• ümraniye'de kendisini terk eden karısını öldüren saldırgan. erkekliğime laf etti gibi bir savunması da yok değil.

    şahsın profili incelendiğinde facebook künyesinde imla hatalarıyla birlikte "rabbin i seven rabbin i anan ve rabbin den korkan inşaallah" yazıyor.

    beğendiği sayfalar da "menzil / adıyaman, menzil sofileri, menzil'in efendisi, adıyaman menzil, nakşibend-i [son durak]"

    katilin kardeşinin mahkeme salonunda da "namuus namuus" diye bağırdığı da kayıtlara geçsin.

    benim katilden çıkardığım profil bu. geride kalan çocuk ne olacak çok merak ediyorum.

    bu da orjinali olduğu iddia edilen profili: 2

    yine benzer cemaatleri takip ettiği görülüyor ama bu seferki profilinde travestiler yok sülalesi var.
  • katledilirken 'kurtarın beni' çığlıkları cevapsız kalan duygu'nun otel lobisindeki görüntüleri mahkemede izlenmiş.

    --- rahatsız edici görüntüler ---

    http://www.dailymotion.com/…http://www.sozcu.com.tr

    --- rahatsız edici görüntüler ---

    duygu'nun annesine göre katil çünkü kızını öldürdü, kendi kardeşine* göre kahraman çünkü namusunu temizledi.
  • icim titredi gozlerim doldu yutkunamiyorum
  • ayrı yaşamaya başladığı karısını tam 4 erkek müsveddesinin gözünün önünde otel lobisinde delik deşik eden maganda.
    adam bıçağı çektiğinde nasıl ve niçin müdahale etmeyip canlarını kurtarmak için kaçtıklarını, en azından ilk bir kaç bıçak darbesinden sonra adamı arkadan zaptetmeye çalışmadıklarını aklım almıyor. ben bile rahatlıkla bir sandalye alıp arkadan kafasına geçirebilirdim ; ama dışarı kaçıp kadının yardım çığlıklarını duyup da bi aksiyon alamamazlık yapamazdım. bugün de insan olmaktan utandım sayelerinde.
  • canavarca hisle adam öldürme denilen şeyin hakkını vermiş olmasına rağmen iyi hal ve tahrik indirimi alan karbon kopya insanımsı. eşinin çığlığı kulağından bir gün bile gitmesin inşallah.
  • karısını öldürdüğü videoya denk geldiğim tam bir piç. o görüntüye rağmen bir de tahrik indirimi almış şerefsiz. 10 seneye aramızda. inşallah içeride başına bir şey gelir.
  • duygu 15, kendi 24 yaşlarındayken ilişkileri başlamış, bu ilişki sırasında duygu'yu uyuşturucuya alıştırmıştır.
    daha önceden de, duygu'yu kemiklerini kıracak kadar dövdüğü çeşitli vakalar olmuştur.
    tahminimce duygu, uyuşturucu bağımlısı ve ekonomik bağımsızlığı olmayan bir kadın olarak tam bir batağa sürüklenmiş, bu canavarın elinden kurtulmak için birazcık cesâret bulduğunda ondan uzaklaşmış, ancak bu kez fuhuş yapmak zorunda kalmıştır.
    onun tüm hayâtını ve rûhunu bu şekilde katleden insan müsveddesi, sonunda onun fizîkî varlığına da son vermiş, üstelik kadının tüm bu içler acısı durumunu bir de haksız tahrik indirimi almak için bahane edebilmiştir. başarılı da olmuştur.
    yararlandığı hukuk sistemiyle birlikte lânet üstüne lânet okunasıcadır.
    yok olasıcadır.
    geberesicedir.
  • bıçağı kadının etine büyük bir zevkle sapladığı görülmektedir. 'biraz şurdan vurayım, biraz da burdan vurayım, ha bak şuraya daha saplamamışım oraya da saplayayım, aman hâ işimi garantiye alayım canlı kalmasın, hah olmuştur artık herhâlde şimdi bu koca şeyi sırtına saplayıp orda çakılı bıraktım mı tamamdır, oh temiz iş çıkardım iyi hâllettim âferin bana, öf be iyi de stres attım' zihniyetiyle hareket ettiği gün gibi âşikârdır. gâyet soğukkanlı bir biçimde kapıyı açıp oradan çıkmaktadır ve vücut diline bakılırsa bayağı mutludur.
    vurduğu darbeler ve kadını evirip çevirişi son derece profesyonelcedir.
    bunun 'bir anlık sinir' değil uzun süredir arzulanmış özlemi çekilmiş bir fantazi olduğu çok nettir.
    'yanımda taşımayı alışkanlık edindiğim bıçak' demiştir. 'bir anlık sinir' demiştir. sonra da 'çocuklarım küçük, şimdi anasız babasız her türlü tâcize açıklar' demiştir. öyle ya onları anasız babasız bırakan kendisi değildir.
    'o şimdi ahret kabristanında, bense yeryüzü kabristanındayım' diyerek büyük acısını ifâde etmiştir. umarım yakında sen de kabristanını değiştirirsin.
  • ben bunu yapan herife şuan aynısını ypmadıkça ne desem ciğerim soğumaz o görüntüleri izledikten sonra.
    ama asıl beni çileden çıkaran resepsiyondaki piçin mal gibi olayı seyredip, kadın bıçaklanmaya başlayınca kaçıp gitmesi sonra da kadın öylece ölümü beklerken az evvel yanında duran o görevliyle diğer şerefsizin de gelip yardım etmemesi, allah belanızı versin size erkek diyenin de allah bin belasını versin lannn!!!
  • duygu'yu katletmeden önce facebook hesabında katliam yapacağını, hatta yatacağı süreyi bile tahmin etmeye çalışmış tasarlayarak canavarca hisle duygu'yu katleden kendisi 24 duygu henüz 15 yaşındayken evlenerek kadının hayatını mahveden pedofil cani.
hesabın var mı? giriş yap