• (bkz: haydar kutlu)
  • hans peter briegel'in sözleşmesinin feshedilmesinden sonra 28 yıl formasını giydiği ankaragücü futbol takımının "şimdilik" emanet edildiği büyük kaptan.
    dilerim ali osman renklibay'dan sonra ankaragücü'nün başına geçmiş ilk ankaragüçlü teknik adam olur.
  • ankaragücü teknik direktörü.
  • istifa etmiş, yönetim kabul etmese de ısrarcı davranmış ve görevinden ayrılmış.
  • ankaragücünde yıldızlardan başlayıp sırasıyla b genç, a genç, paf ve profesyonel takımda top oynamış uzun yıllar kaptanlık yapmış futbolu bırakmasıyla yine ankaragücünde menajer olmuş, sonra sertifikasını almasıyla birlikte o çok sevdiği hiç bir şeye değişemediği ankaragücünde teknik direktörlüğe kadar yükselmiştir. sürekli başarılı olmuş attığı her adımda bir üste çıkmayı başarmıştır.

    fakat bu sezon alınan kötü sonuçlar nedeniyle her şeyi olan ankaragücüne veda etmek kaçınılmaz olmuştur büyük kaptan için...

    giderken de gerçekten yürekten samimi bulduğum bir açıklama yaparak adam gibi adamlığını herkeslere göstermiştir.

    ankaragüçlü değilim hatta nefretimdir fakat hakan kutlu gibi adamlar kolay yetişmiyor bu ülkede, onun için iyisi mi biz hakedene hakettiği değeri göstermesini bilelim... buyrun;

    "gençlerbirliği maçından sonra istifa etmiş ancak başkanımız cemal aydın’ ın ısrarı sonrası görevime devam etme kararı almıştım. devam etme kararım sivasspor maçı sonrasına kadardı . sivasspor maçının sonucu ne olursa olsun görevi bırakacaktım . bunu başta ailem olmak üzere yakın dostlarımla paylaşmıştım .

    amacımız 27 yılını ankaragücü’ ne vermiş ter dökmüş camianın sevgisini kazanmış sembolü olmuş bir ismin 27 günlük ankaragüçlü olmayanların yöneticiyim diye gezenlerin gitsin oylarıyla görevden ayrılmak istemedim . ( saygı duyduğum ve ankaragüçlü olduklarına inancımın tam olduğu 3-4 ismi ayrı tutmak istiyorum) amacım onlara ders vermekti. hakan kutlu’ yu gönderecek güçlerinin olmadığını ispatlamaktı.

    başkanım cemal aydın’ ı ayrı bir yere koymak istiyorum. göreve geldiğim günden bugüne kadar bana sürekli destek oldu. isteklerimi yerine getirmek için elinden geleni yapmaya çalıştı . kendisine futbolculuğumdan bugüne kadar bana verdiği destek için teşekkürü borç bilirim. ancak kendisinin de bu yönetim kurulu üyeleriyle işinin zor olduğunu belirtmek isterim.

    göreve geldiğim günden son güne kadar ekibimle birlikte her gün yaklaşık 10 saat mesai yaptık. ilk yılımızda sorunsuz başarılı bir sezon geçirdik. takımımız ligi sekizinci sırada bitirdi. alt yapıya büyük önem verdik. alt yapıdan bünyemize 3-4 oyuncu çıkardık. onlara zor maçlarımızda görev verdik. ankaragücü’ nün geleceğini oluşturan genç bir ekip meydana getirdik. takımımıza iyi bir iskelet oluşturduk. çok çalıştık ancak sonuçlar gelmedi. bu kadronun iyi sonuçlar alacağından son derece eminim.

    27 yıldır hizmet ettiğim mensubu olmaktan şeref duyduğum bana bugüne kadar sürekli destek olan büyük ankaragücü taraftarını sona bıraktım. maça gelen gelmeyen bana destek veren vermeyen sadece ankaragüçlü olduğunu söyleyen tüm taraftarlarımızla imkanım olsa da tek tek kucaklaşıp helallik almak isterdim. ama buna imkan yok. sizler için günlerce yazabilirim. 27 yılını bu kulübe vermiş sizlerin sevgisi ve desteği ile bugünlere gelmiş kardeşiniz hakan kutlu 27 yıllık emeğin karşılığında 27 dakika sürmeyen bir yazıyla ankaragücü’ ndeki profesyonel çalışma hayatına noktayı koymuştur . sizlerle bir gün bir yerde elbette yolumuz kesişecektir. ancak sizlerden son bir isteğim takıma destek vermeniz düzlüğe çıkana kadar geçmişe sünger çekmenizdir.

    hakkınızı helal edin; selam ve saygılarımla..."

    http://www.hakankutlu.com/
  • sezonun ikinci yarisinda ankaragucu nu tekrar calistiracak olan teknik adam.
  • ankaragücü nden bir sezonda ikinci defa ayrılmak zorunda kalan teknik adam.
  • nurullah sağlam'ın istifasından sonra denizlispor'da göreve getirililen teknik direktör , kendisine bol şans , en önemlisi sabır diliyorum...
  • teknik direktörlüğünü yaptığı denizlispor herhangi bir hücum organizasyonu yapmaktan aciz durumda. üstelik devre arasında alınan souleymane youla 'yı oyuna almak 79. dakikada gol yedikten sonra aklına geliyor. bak şimdi youla attı 1-1...
  • inancı tam bi hoca. her hafta sonuç-taktik-teknik vs gözetmeksizin aynı açıklamayı yapıyor. kazanacaklarına inancı tam hep.
hesabın var mı? giriş yap