• daha doğrusu bir kız arkadaşının var olduğunu unutması durumu. mekan çıkışı bir arabaya binen hakan sabancı ve arkadaşları kapıyı kapatıp gitmeye çalışıyorlar. o sırada sarışın hanım dışarıda kalıyor. magazincilerin "kadın dışarıda kaldı" diye defalarca aracın içine seslenmeleri ve ablanın yürek paralayan "beni unuttunuz" yakarışları da sonuç vermeyince kadın çareyi hakan sabancı'ya arabanın dışından telefon etmekte buluyor da nihayet kapıyı açıyorlar.

    (bkz: zenginlik belirten ufak detaylar)
    https://twitter.com/…nli/status/1188237845070266370
  • adam kızdan sıvışmaya çalışmış, bu magazinciler de hiç halden anlamıyor yahu. şaka şaka, ayıp lan bu yaptığın. nasıl olsa paramı sallasam ellisi diye mi bakıyorsun olaya?
  • varlık bir imtihandır. öyle büyük bir boşluk bırakır ki ruhunuzda, sahip olduklarınızın kıymetini kaybetmeden anlamazsınız. dünyadaki tüm kadınlar sıraya girse yine mutlu olamayacak bu çocuk.**

    oradaki ezik kıza pek acıdım. para uğruna böyle bir muameleyi kendi onuruna nasıl yakıştırıyor? ortamlarda "beni sabancı ekti" diye hava mı atıyorlar acaba? bu kafayı sanırım hiç anlamayacağım.

    kız birinin sevgilisiymiş. ınsanlar telefonunu bir yerde unutsa krize giriyor. sevgilisini götürdüğü yerde unutan adamdan hayır gelmez kızım. kaç kurtar kendini.
  • hanımı unutmak peygamber sünnettidir.
    hakan sabancı bu unutulmuş sünneti hatırlattığı için 70 şehid sevabı kazanmıştır.
    (bkz: ifk hadisesi)
  • kız yeşilli çocuğun üç yıllık sevgilisiymiş. ya yuhh!!
    üç yıl sevgili olacaksın sevgilinin kankası tarafından uğradığın muameleye bir de sözlükte sana yakıştırılan kelimelere bak yaa kızım orda belli basiretin bağlanmış ama ben olsam ertesi gün o grupla tüm bağlantımı koparırım. menfaat dünyası mı? seni arabaya almayan herifin sana günahını bile vermeyeceği açık. bari erkeklik gurur sende kalsın. bırak gitsin kendi çöp dünyalarında sürünsünler. gördüğüm kadarıyla taş gibi kızsın varlıklı ailedensin elini sallasan ellisi. gençliğini gecenin yarısı seni sokakta bırakacak tıynetteki bu herifler için harcamam
  • eksikliğini hissetmediği bir insanla aynı arabaya binmemesidir. bu kadar basit. kız neden binmeye çalışıyor demişler, taksiye binsin gitsin’miş. sizin tribinizi anca bizim gibi memur adamlar çeker. sabancı’ların oğlan değil.

    ekleme: cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun.
  • hakan adına üzülüyorum. amaçsız bir hayat, umarım hayatının amacını bulur da böyle sürtmez.

    edit: şimdi herkes seninde o kadar paran olsa sende amaçsızca para harcarsın diyecek. çevremdeki bütün arkadaşlarım sigara içti ben denemedim bile, hepsi yeni araba kullanırken el frenini çekiyordu ben hep araba durunca el frenini çektim. saygılar
  • suratına bakmayacağınız insanların para için köpeği oluyorsanız, size her şey müstehak.
  • zengin olunca yapılacak ufak tefek şımarıklıklar
hesabın var mı? giriş yap