• (bkz: haken audio)
  • ay vallahi "bi tek ben mi biliyorum laaaannnn" diye avazim ciktigi kadar bagaracagim ayol... "sakin ol genc, birakti o coktan fitbolu" diyenlere de "haken haci haken... hem severim ben buyuk hakani" diyecegim. "o senin neyin olur" derlerse de "seevgilim, seeevgilim" diyecegim...

    siyirdim evet, zira ara tara bulup bulabildigim en iyi 2 kaynak, ki baska da yok zaten, myspace ve yapimci sirketin sitesi. ama gencler, buraya dikkat, cocuklar dehset.

    aquarius, ilk ve tek albumleri oluyor. simdiden uyariyorum ha, aha buralar ileride cok kiymetlenecek de, dediydi diyceksiniz.

    dinleyin!
  • aşmış bir albümle* müzik dünyasına giriş yapmış grup. gerçekten her şarkılarında şaşırmamak, hayran kalmamak mümkün değil.
  • yeni bir yazar. süper bir insandır kendisi, bilgisayar olsun, özel hayat olsun, tüm dertlere derman olur :) hoşgelmiş, sefalar getirmiş.
  • baya basarili yeni bi progressive rock/metal grubu. bu tarzda yeni biseyler arayanlara siddetle tavsiye edilir.
  • hiç anlamadığım ama en azından faydalı olduğunu bildiğim konularda bir sürü entrysi olan yazar. sanal-gerçek, dünya-ahiret badim.
    bunun haricinde; özeldir. özel kılar. şiirsellik katar hem varlığı, hem de anıları insana. süper güçleri de vardır; farklı olmaya çalışmamak, alabildiğine doğallık, güvenilirlik gibi. eğlencelidir de sonra. kitap da okur bildiğin! trekking ayakkabıları dışında bir kusurunu göremedim ben.
    şimdi yaban ellerde. gollerimi açeydim böyle iki yena getme deyeydim.
  • progarchives'ta 2011'in en iyilerinde yer almasıyla keşfettiğim, 1 haftadır gece gündüz dinlediğim muhteşem grup. progresifin en çok sevdiğim yanını, keskin geçişleri layığıyla yerine getirip içimi pırpır ediyor. 20 dakikalık şarkıları 3 dakikada bitiyor sanki. böyle su gibi akıyor kulağımdan. dünyaca ünlü, ülke ülke gezen bir çok gruptan kat kat daha iyiler. kaçırmayın, yakalayın.
  • 2007 yılında kurulan londra merkezli progresif metal grubu. aquarius ve visions isimli iki muhteşem albümü bulunmaktadır. prog. metal müzikten biraz olsun hoşlanıyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken günümüz efsanesi. (dinlemeye streams, the point of no return, visions, insomnia, deathless parçalarıyla başlanabilir.)
    http://www.haken.fr/
  • 2007 yilinda kurulmus ingiliz progressive metal grubu.
    üc albümleri bulunmaktadir:
    enter the 5th dimension, aquarius ve visions.
  • aquarius albümlerini tekrar tekrar dinliyorum, geçişler nasıl güzel öyle. araya böyle sirk müziği tadında melodiler sıkıştırıyorlar ve de bunu ustalıkla yapıyorlar. yaptıkları müzikten dream theater'ın images and words albümlerindeki tadı aldım ama kesinlikle bununla kıyaslanacak ve sınırlandırılabilecek bir grup değil. rüya tadında aynı zamanda hayatın fon müziği olabilecek şarkıları var. henüz dinlemediğim iki albümleri var ve kolayca tüketilebilecek albüm yapmıyorlar, bu yüzden gönül rahatlığıyla celestial elixir şarkısının play tuşuna basıyorum. she may never retuuurrrrn...
hesabın var mı? giriş yap