• 101 adlı okey oyununu internet ortamına taşıyan ilk web sitesidir.sitede hakkari ili ile ilgili bir çok materyale de ulaşabilirsiniz.
    101 ile ilgili olarak #3258876

    ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, sitenin en altına "site içindeki materyallerin izinsiz kullanımı yasaktır." gibi bir ibare koymalarına rağmen,sitenin kayıt sayfasına siberalem.com'dan aldıkları grafikleri koymayı da ihmal etmemişlerdir.o grafiklerin izin alınarak kullanıldığını da hiç sanmıyorum. (bkz: çelişki) (bkz: kendisiyle çelişmek)
  • beni 101 bağımlısı yapmış site. uzak durmakta fayda var.

    (bkz: ben yandım el yanmasın)
  • insanı kendine bagımlı yapan 101 sitesi. cok dikkat etmek gerek.
  • 101 denilen oyunu oynamak istediğinizde internette karşınıza çıkan ilk site, önce bir şaşırıyorsunuz hadi canım diyorsunuz ama karıştırınca anlıyorsunuz ki adamlar oyunun telif hakkını almış ve oyunu internette çokda kalabalık bir ortamda oynatıyor ve bu kalabalık az buzda bir kalabalık değil türkiye'de internet kullanıcıları dikkate alındığında çok da dikkate değer bir kalabalık.
  • 2007 yilindan beri müptelasi olduğum oyun sitesi. 101 oynamak için daha iyisi yok.
  • adını ilk defa duyduğum site.

    admin kardeş bana op verirmisin voice de olur.
  • bir tablet almaya karar verdiyseniz ve sitemizdeki oyunları oynayabilmek istiyorsanız aldığınız tablette şu özelliklerin olmasına dikkat etmelisiniz
  • üyelerinin yarısından fazlasını, doğu ve güneydoğulu vatandaşların oluşturduğu 101sitesi.
  • insanı çileden çıkaran, oyun zevki bırakmayan amatör dandik ötesi bir oyun platformudur.

    neden derseniz açıklayayım;

    öncelikle oyun sizin için nasıl başlıyorsa öyle gidiyor; yani el iyi geliyorsa sonuna kadar iyi gelir ama el kötü geliyorsa sonuna kadar kötü gelir. ortası yok. bazen on oyun üst üste hiç kazanamayabilirsiniz. bu da sinirlerinizi daha çok zıplatabilir.

    arayüzü göz kanatan cinstendir. ıstaka kontrolü yorucudur. tutup sürükleme özelliği yoktur.
    salon yöneticileri odayı kiralayanlar ve onların seçtikleri kişilerdir. o yüzden birçoğu cahil ötesi, diyalog kurmasını dahi bilmeyen tiplerdir. güzel güzel oyun oynarken bir anda oplardan birinin gelip arkadaşı istedi diye masayı dağıttığına şahit olabilirsiniz.

    daha çok şey söylenebilir aslında ama en iyisi hiç bulaşmamak. kat kat daha kaliteli, daha nezih ve daha profesyonel oyun platformları varken hakkarim.net'ten uzak durun.
hesabın var mı? giriş yap