• aliveingames den izlediğimiz halflife şampiyonu ne babayiğitler varmış dedirten yayın.yayında söylediğine göre uzun zamandır oynamıyormuş.

    izleyince biz bu güne kadar başka bir oyun oynamışız dedirten video için:

    http://youtu.be/m3zuvldmvlg
  • half life sampiyonu oldugu iddia edilen turk bir dayinin bu haritayi oynayisini eger gecmiste hl oynadiysaniz izlemekte fayda var:

    [[2021 link edit: ]] https://www.youtube.com/watch?v=m3zuvldmvlg

    bosa oynamisiz onca yil. adam insan kulagininin duyamayacagi seslerden kimin haritanin neresinde spawn oldugunu falan tahlil ediyor, kafaya sictim. ornegin twitch videosunda

    * 4:40'ta kendisinin "ucan pompali hareketi" adini verdigi bir vurus yapiyor dillere destan.
    * 11:25'te "uzaya cikip vurmak" hareketi var. (14:15'te daha iyisi)

    yilin en basarili twitch videosu. hic ölmeden 57 kill falan aliyor arkadaslariyla oynarken, boyle bi adam olsaniz arkadaslariniz internet cafe çıkışında pıçaklar valla sizi.
  • sadece izlemenin keyifli olduğu çılgın video.
    oynamak keyifli değildir kanımca.
    adamı zuckerler!
  • eğlencelidir.
    adam çok güzel oynuyor oynamasına da rakipleri bildiğin mal, pistolle geziyorlar.
  • gayet world class oynadigi belli bir arkadasin videosu. quake olsun, hl olsun fazla hareketli oyunlarda bu yetiyi bu yasa tasimak pek oyle kolay degildir.
  • 6:11 'de yaptığı uzaydan crossbow vuruşu dillere destandır. yuh lan.
  • izlemesi gayet keyifli bir video, tek sıkıntı rakiplerinin çok zayıf olması. en son oynadığımdan beri en az 6 sene olmuştur lakin eskisi gibi oynasam bu arkadaşı yenemem ama çok da fark yemem. daha profesyonel oyuncularla olan bir videosu olsaydı daha bir zevkle izlerdik.

    en önemli detay da elektrik yasak olacak ki arkadaş hiç kullanmadı, işte half-life etiği budur. :d

    edit: arada kullanıyormuş ama o kadar olur artık.
  • ekşi sözlük bi siki beğenmeyenler timi üyeleri tarafından hissedilmeyen keyif. adam efsane oynuyor işte amk neyin mücadelesini veriyorsunuz.
  • çok iyi oyuncudur. fakat yarışmada izlemek çok daha keyif verici olacaktır muhtemelen. zira bunu taktik videosu olarak görmek daha iyi olur.

    crossfire'de 20 tane bundan olduğunu düşündüğümüzde, elindeki silah da bu kadar boşa çıkmayacak ve her silahı mecbur kullanmak zorunda kalacaktır. dolayısıyla uçmalar, hoplamalar daha aza inecek ve o ince aim'i daha net anlayacağız.

    hakkını teslim etmek lazım eleman çok iyi ses kasıyor. cs'de bizde kasıyorduk sesler de hl'de hiç aklıma gelmemişti.
  • ilk önce sessiz izleyeyim dedim ve yabancı sandığım video. genelde bu tip oyuncuların yabancı olmasına alışmışız işte, sesi açtığımda baya şaşırdım, beklemediğim derecede iyi oynuyor arkadaş.
hesabın var mı? giriş yap