• en büyük dezavantajı şehir merkezinde değil de ilçede bulunan tek fen lisesi olması olan okul...
  • ilk sene nefret ettiğim, sonradan alıştığım, okuldan kaçma eyleminin inanılmaz kolaylıkla gerçekleştirilebildiği(5-6 sene önceydi ama) lise. turgutlu'dadır. (bkz: kasaba).
    yatılı olması sebebiyle pekçok gerçek arkadaş sahibi olma şansı yaratmıştı. güzel fen ve matematik eğitimi verir, kaliteli ama biraz sert hocalara sahiptir. pekçok izmirli öğrenci bulunur güzide okulumuzda.
    yıllardır manisa öss birincisidir, türkiye'de de derece yapmıştır bu dalda.
    üç yılım boşuna geçti diyemem ama orda tekrar okumak ister miyim*?
  • bir okuldan beklenebilecek herşey, 97-00 arasında okuduğum okulum, girisinde "halil kale li olmanın gururunu bir ömür boyu içinizde taşıyacaksınız" yazar ve dogrudur. bazen hoca baskısıyla fıttıracak duruma gelinsede ortam superdir...tamamiyle çizgi film karakteri bir müdürümüz vardı, arkadaşlıkların en güzelleri orada yaşansa da okuldan kaçtıktan sonra yakalanma sorunsalı öğrencilerin başını ağrıtır. 63 erkekten 51 inin sigara içtiği, bir gecede 45 kişinin okuldan kactıgı efsane 2000 mezunları olarak artık eski tadının kalmadıgını ögrendigimiz ve üzüldügümüz ilim irfan yuvası. 3 sene okudum, aynı kadroyla gene okurum.
    (bkz: efsaneler ölmez)
  • bilgisayar laboratuvarının anahtarı okul müdüründen "ödev yapıcaz" diye istenilebilen; takip eden saatler boyunca ise ben diyeyim counter strike, siz diyesiniz age of empires, bilumum multi-player bilgisayar oyunları ortamlarına akılabilen fen lisesi.
    iddia edilenin aksine yönetim kadrosu, okulda geçirdiginiz üç yılın sonunda size melek gibi gelmektedir; gerçek anlamda büyümeye başladığınızdan olsa gerek...
  • insanı hayata çok güzel hazırlayan yer. lakin bunu öğrettiği bilgilerden çok yaşattığı duygular ve sıkıntılarla yapar. etrafında olup bitenlerin farkında olmamasına rağmen atıp tutan insanlara sabır göstermeyi, haksızlığa uğramayı, didnmeyi, çabalamayı, hakkınızı aramayı, ailenizden uzak yaşamayı buradan öğrenirsiniz ilk olarak.

    çok kaliteli ve çok kalitesiz hocalara sahip olan okuldur. ortası yoktur bunun. sınavları zorlar. arkadaşlıkları ve yatakhane muhabbetleri unutulmaz.
  • mezun olduğum sene össde türkiye ikincisi olan ama o sene yalnızca 15 öğrenci mezun eden aralarında sadece 3 erkek öğrenci* barındıran hocaları ayrı bir topic olabilecek nitelikte olan turgutluda* bulunan fen lisesi.
  • bir zamanlar bahçesindeki mescit yüzünden dinci okul imajı uyandırıp, çoğu öğrencinin gözünü korkutan, sonrasında bir duvarla mescidin okulun dışına itilmesiyle bu imajını silmeye çalışan fen lisesi. ayrıca karşısında imam hatip lisesi bulunur ve söylentilere göre imam hatip öğrencilerinin bir kısmı perdelerini kapamama konusunda ısrarcı davranmaktaymış.
  • dincilikle alakası bulunmayan fen lisesi. sadece dinci bir ilçede bulunması gibi bir dezavantajı vardır. dört bir yanı mescid, cami ve de kebapçılarla doludur. (bkz: dönerci polat) (bkz: emre pide) (bkz: kayfe) çarşı izinlerinde arkadaşlarla winning eleven oynamak ayrı zevklidir.
  • dünyanın en değişik müdürüne sahip t.a.lnin ders hariç her alanda koyduğu bünyesinde bol inek barındıran fen lisesi
  • izmir-ankara yolunun 45.km sinde giderken solda dönerken sagda ve cukurda bulunan ve de yolun tozunu sürekli binasının üzerinde görebileceginiz lise.
hesabın var mı? giriş yap