• kimi hobi ile kobiyi birbirine karıştırır diyerek akıllıca bir söylem yarattığını düşünen yaratıcılık yönünden beyin fakiri reklam.

    her denk geldigimde "kim ulan o birbirine karıştıran? senden başkası karıştırmıyor. ha karıştıran varsa da ya ikisindende habersizdir veya ortaokul da okuyordur" diye kendi kendime soylenirim.
  • şiir yazmaya yeltenmedikce, hobiyle kobi hangi insan zihninde yan yana denk gelir diye merak ettiren reklam.bu arada bu reklam metniyle sigorta reklamı çekilseymiş daha etkili olabilirmiş sanki!
  • aslında mesaj veren ama o mesajı oldukça dolayı yoldan verdiği için bi bok anlatamayan reklam. kobi ile hobiyi birbirine karıştıranlardan kasıt sanırım diğer bankalar. bizim gibi ciddi takılmıyorlar demeye getiriyor reklam ama şaklabanlıktan mesajını iletebildiği pek söylenemez.
  • şu günlerde tvlerde sıkça dönen ve alabildiğine saçma sapan bir stratejinin ürünü olduğu anlaşılan reklamdır.
    reklamın teması ne? halkbank müşterileri, internet şubesi ve telefon bankacılığı aracılığıyla 7 gün 24 saat işlemlerini yapabiliyorlar.
    iyi de güzel kardeşim; bunlar en az on senedir var türkiye'de. yani ortaya bir farklılık koymamışsın ki sen burada.
    e hadi diyelim ki sen bunları yeni uygulamaya koydun. insaf be kardeşim; bunu yapmayan hatta son on senedir yapmayı sürdürmeyen banka yok. insan bunun reklamını yapıp bu yeni uygulamanın ayıbını duyurmaya utanır biraz yahu. reklamın bu amaçla çekildiğine ihtimal vermiyorum elbette.
    en makul açıklama; esnaf kitlesinin bunları kullana alışkanlığının zayıf olduğunu düşünüp hem bu işlemlerin halkbanktaki varlığına yönelik farkındalığı artırmak hem de esnafı bu işlemlere yöneltmek. bunun için de ulusal kampanya girmek saçma. kişisel posta yoluyla bilgilendirmek çok daha mantıklı zira.
    neyse;
    bu akla uydurma denemelerinden sonra, aklımdaki baklayı çıkarayım da konu şenlensin biraz.
    ben şahsen bu reklamla bir devlet kuruluşu olan halkbank'tan alenen para aktarıldığını düşünüyorum medyaya. çünkü böyle anlamsız ve saçma sapan bir reklamın yayınlanmasının başkaca bir açıklaması olabileceğini aklım almıyor.
    bir zamanlar da egebank batmak üzereyken habire reklam veriyordu hatırlayan olacaktır mutlaka. hatta reklamlar yoluyla, ajans ve medya üzerinden bankanın içininin boşaltılmaya çalışıldığı söylentileri çıkmıştı.
    bir bilen varsa lütfen açıklasın bu reklamın amacını. ajansı kim bilen varsa onu da yazsın.

    edit: (bkz: #29496398)
  • yeni reklamı hopi reklamından araktır.
  • (bkz: 2016 ekonomik krizi)
    bu da ispati belgesi...
    (bkz: valla bende de para yok)
  • son reklamında akp esintileri olan bankadır. devlet bankasıdır. yazıktır, günahtır.
  • olaylarin uzerine alelacele patlatmislar koprulu havaalanli bayrakli reklami. siz en cok reza itine destek olmuşsunuz gardaş. kepaze olduk sayenizde.
  • --- spoiler ---

    halkbank reklamının saçmalığına bak, "adın yüksel konulmuşsa bir kez, hep yükselmek zorundasın"..
    adımız satılmış konulmuşsa ne yapacağız?
    --- spoiler ---

    https://mobile.twitter.com/…atus/942846543035543552
  • 24 haziran seçimi öncesinde yayınlanan şu reklamında banka reklamından çok, seçim promosyon reklamını hatırlatmıştır.

    ayakkabı kutularında para saklayan genel müdürü olan bankanın imaj düzeltme ve hükümete yaranma reklamı diyorum.

    "nazar değmesin"
hesabın var mı? giriş yap