• pkk'nın yaşattığı bu acılar bir gün kendisini de bulursa o zaman: (bkz: ağlama melis)
  • sorsan milliyetçilik hastalıktır ama kürt milliyetçiliğinin bayrak taşıyanı olmayı solculuk diye yutturmaya kalkar. şehit olduğunda sesi çıkmaz, terörist ölünce sol, birgün, bianet, t24 gibi sitelerin "doğuda sivil katlediliyor :(" dezenformasyonlarını sosyal medya hesabında paylaşarak kafa siker. böyle de tutarlı (!) bir arkadaştır. ha bi de eylem yapmadan önce yakalanan teröristlere veya pkk'ya tek kelime etmeden devleti suçlayan aydın bozuntularına "sırf hükümet karşıtı olduğu için tutuklanan insanlar" diye ağlamak en iyi bildiği şeydir. ama sıcak götünü istanbul'dan kaldır da git o kürt ili dediğin yerlerde yoldaşlara yardım et desen götüm götüm kaçar.

    kısacası melis terörist sevici, siz melis gibi olmayın.
  • noluyo lan adım geciyor. alakam yok ama üst üste söylenince alındım. ama haklısın kardeş var böyle melisler. iki komikli videoya 3-5 mantıklı esprili tweete kandılar sonrada tukurduklerini yalayamadılar..
  • teoride desen zehir gibi pratik dersen sallanmakta
    bazen ben hümanistim diyor bazen rasyonalist oluyor
    değişik bir psikoloji, bir felsefe; idiotloji
    idiot idiot idiotloji
  • bazılarına göre "solcu duyarı" kasan insandır.

    bu bazıları, her gün bomba sesleriyle yaşayan, evleri taranan, bodrumlara hapsedilip öldürülen insanları hiç umursamaz ama istanbul'da bomba patlayınca yatağının altından çıkmaz.

    kürt sorunu konuşulunca 40 yıldır yapılan goygoylar diye şikayet eder ama kendisi de 24 saat "benim polisim askerim, bebek katili apo, imralıdakini asmıyorlar" şeklinde benzer klişe laflar eder.

    ayrıca kendisi faşist olduğu kadar cinsiyetçidir de. başlığı melis diye açması kedi ciğer mundar hikayesiyle harmanlanmış aşağılık kompleksidir belki de. sorsan öyle tipleri hayatta "sikmez" ama eli sikinde paragraflarca nefret kusmaktan sosyal hayatına vakit kaldığından şüpheliyim.

    kürt arkadaşına sırf memleketi orası diye allahın dağına gidip çalışsana der, arkadaşı doğal olarak reddedince de hain ilan eder çünkü herkes onun gibi doğduğu bok çukuruna onulmaz bir sevgi beslemek zorunda, bunu yapmayan karaktersiz şerefsizdir.

    ulan madem devletini milletini bu kadar seviyorsun git gönüllü askerliğe yazıl teröristlerle savaş desen sıcak götünü kaldırıp gitmez. çoğu askerliği ziraat bankasında yapar veya götünü yırta yırta açıköğretime yazılır biraz daha ertelemek için. bekarsa ve biraz dili, eğitimi varsa yurt dışına nasıl gidip askerlikten yırtarımın hesabını yapar.
    (yanlış anlamayın ben militarist bir insan değilim, vicdani retten yanayım. milliyetçilerin iki yüzlülüğünü anlatıyorum sadece.)

    neyse, daha da yazardım ama onun aksine benim bir hayatım var. özet geçeyim, 24 saat nefret kusan faşist insandansa "duyar kasan, yalandan barış isteyen, sevgi pıtırcığı" insanı tercih ederim.
  • surda bodrumda sıkışıtırılan terörisler için ağlar da ankara'da otobüs bekleyen adamı es geçer.
  • geneli işsiz olup "sistemi boykot ediyoruz, kimse işe gitmiyor" diye dünya'nın en boş kampanyasını başlatır.
  • sen daha solcusun, ben daha çok duyar kasıyorum. ben daha politiğim, senin kendine göre acayip politik tepkilerin aslında acayip apolitik. ben daha uzağa işerim, sen altına sıç.

    amına koyduğumun ülkesinde kimse kimseyi beğenmiyor.
  • neresine el atılsa, tutulacak birşey bulunmayan başlık.

    (bkz: seksist)
    (bkz: demok[t]ratik?)
    (bkz: stereotipleştirme)
    (bkz: nefret toplumu)
hesabın var mı? giriş yap