• öğrenci falan filan yetiştirdiğini düşünmek bile gelecek açısından daha umutsuz olmamıza neden olan öğretim görevlisi. sanırım tecrübesizliğinden olacak demagoji yapmayı da tam beceremiyor.
  • sürekli, erhan afyoncu'nun biraz da "sen konuş haluk", "çok suskun kaldın haluk" tarzında telkinlerine maruz kalmıştır, kalmaktadır. suskun kalma haluk. bu tarih sana muhtaç. sizin gibiler almanlarda olsa, kim hatırlayacaktı yahudileri?
  • (bkz: hiçbir türk'ün kalbinde böyle bir zulüm yoktur)

    türk lirası gibi tarihçidir. türkiye sınırları dışında geçmez.
  • üds ve ales'e deli gibi hazırlanıldığı vakitlerde, bize "akademi" camialarının nasıl ellerde olduğuna dair ipuçları verip, ister istemez gaza gelmemizi sağlayan adam. ulan biz harcanıyoruz buralarda o zaman. bu kadar ucuz mu akademisyenlik?

    "hiçbir türk'ün kalbinde böyle bir zulüm yoktur" diyecek kadar aşmıştır kendisini. vay be arkadaş neymiş bu türk böyle!? ne yüce merhamet sahibi, istisnasız bir insan evladıymış. allah akıl-fikir-izan nasib eylesin en yakın zamanda. benden alsın biraz, ona versin yarabbülalemin.
  • örnek bir bilim adamı. tarihin arka odası programına konuk oldu.

    ermeni vatandaşımız; ermeni büyüklerin anlattığı hikayelerden biri de, techir sırasında gitmek-yürümek istemeyenin ayağına nal çakılıyor. bu doğru olmasa da böyle anlatıyorlar. bunların dinleyen biri türkü sevemez. bilim adamımız hemen cevabı yapıştırıyor.

    - hiçbir türkün kalbinde böyle zulüm olmaz... iftiradır, palavradır.

    gece gece güldürdü sağolsun.
  • cok nazik ve lutufkar bir akademisyendir kendisi. 14.03.2010'da katildigi tv programina konuk olarak katilan dikran karagozyan'a "dunyanin hicbiryerinde ermeniler bir turku bu kadar konusturmazlar." diyerek bunu ispatlamistir.
    bir de turkiye'deki tarihci akademisyenlerin cogu gibi * diksiyon-artikulasyon sorunlarindan mustariptir. "travma"yla "tramvay"i da karistirmaktadir, o ayri.
  • "kendini türk hissetmeyen sınıfımdan çıksın" diyenlerle kol kola vererek, faşizme kayan çizgisinde atıp tutan akademisyen...
    ayrıca tarihin arka odasında, murat bardakçı tarafından, 'hala doksan yıl öncesinin araştırmalarını aşamadınız' fırçasını yemiştir
  • alanındaki en iyi tarihçilerdendir. belgelerle konuşur, bildiklerini anlatır. diaspora'yı sosyalist zanneden hödüklere duyurulur.
  • türk tarihçisinin artık demegoji ve propagandaya değil çok yönlü belgeler le araştırma yatığının kanıtlarındandır kendisi. iki tane anı okumayla ve üç tane gazete okumayla gerçeklere vakıf olunamayacağının ispatıdır. arkasından atan tutanlar genelde yanın da süt dökmüş kedi gibi mırlar kalırlar. üslubu ve edebi yetişmesi elvermediği için katılmış olduğu programlarda laf dalaşrına pek girmeyen bir kişidir.
  • tam bir ermeni uzmanı olan tarihçi. sizi sıkmadan günlerce ermeni tarihini anlatabilir. aynı zamanda sakarya üniversitesi türk-ermeni ilişkileri araştırma merkezi'nin müdürüdür.
hesabın var mı? giriş yap