• https://twitter.com/…drpt/status/519199841248116736

    yeri gelince gayet de hırslı bir şekilde insan ölümünü isteyebilen türk tabipler birliği merkez konseyi yöneticisi.

    açıkçası attığı twit gayet normal diyebilirdim, eğer hande arpat sözkonusu ypg/pkk olunca "insan hayatı her şeyden öndemli" "barış hemen şimdi" gibi ikiyüzlü bildirilere ön ayak olmasaydı.
  • önedit: cevabı alınca kuyruğunu kıstırıp kaçmış arkadaşımız. oysaki ne güzel de yalanlıyordun.

    kör değil sığır olmak lazım bu doktorumuzun aşağıdaki twitlerini görmemek için:

    1- teröristlere ölüm twit'ini: https://twitter.com/…drpt/status/519199841248116736
    silerse: https://i.hizliresim.com/lb1nrj.jpg

    2- ypg'li kadın teröristlerin makineli tüfekli fotoğrafını beğenmesini: https://twitter.com/…3435/status/518645823350267904
    https://pbs.twimg.com/media/bzkzojliaaayyyl.jpg
    silerse diye:
    beğenilen twit: https://i.hizliresim.com/mdlkyg.jpg
    beğenenler ve barışçı hekimimiz hande: https://i.hizliresim.com/oo7ezd.jpg
  • türkiye'nin peşmerge'ye, kendi toprakları üzerinden ypg'ye kobane'de yardım etmesi için geçişi izni verdiği ve ypg'nin pkk olmadığı(?) dönemde (ekim 2014) ypg'li kadınların tüfekli fotoğraflarını beğenmiş.

    bu yüzden suçluymuş. o zaman bu geçişe izin verenler de suçlu mudur, onlarla ilgili de başlık açılır mı? yer mi?
  • gerek pyd'ye dolaylı yardım gerek çözüm süreci saçmalığı için gerekli "başlıkları" açtık babacım.

    al sana bir örnek sevgili kaypak kardeşim (bkz: çözüm süreci boyunca daha da güçlendik)

    bu kadını, ypg fotoğraflarını beğenmesini ve yaşam hakkı bahanesiyle türk operasyonlarına karşı çıkması hiçbir şekilde açıklanamaz.
  • ışid sempatizanı selefiler tarafından saldırıya uğramakta. neredeyse tekfir getirecekler.

    yallah raqqa'ya selefi puştlar.
  • gözaltına alınan, türk tabipler birliği merkez konseyinin en genç üyesi hekimdir. kendisine düşman ceza hukuku uygulanmakta, global bir kavram olan düşman ceza hukukunun yerel bekçileri faşistler buralarda kendisine saldırmakta olsa da o bu yaşadıklarından ibaret değildir. kedi mia'nın insanıdır. bir göç sağlığı hekimidir. bazı hastalıkların toplumsal etkileniminin ve etkisinin diğerlerine göre daha fazla olmasını özgün bir biçimde ele alan yeni bir müzik projesinin song of contagion'un gönüllüsüdür. bir trollün, bir faşistin sanal hedefi olmaktan öte bir kimsedir.
  • ezbere "faşist" "troll" gibi içi boş kelimelerle savunulmasının yerine, buradaki durumun açıklamasının yapılması kendisi için daha hayırlı olacaktır.

    kendisi dilediği görüşü savunmakta ve hatta terör örgütleri hakkında istediği pozitif görüşü dile getirmekte serbesttir.

    dikkat çekmeye çalıştığımız nokta, kendisinin safi barış yanlısı/savaş karşıtı değil, duruma göre taraf ve görüş değiştiren, lafta ve eylemde farklı durum sergileyen biri olması.

    samimiyet şart.
  • düştüğü taraf ışidçilerle bir olmuş örtük islamcıların başlığı altında boş konuştuğu tabip. elleriniz kalem, beyinleriniz zehirli mürekkep. jurnalcilik, ihbarcılık, cadı avcılığı.

    bunlar azıya alıp ensar bile savunurlar. hande arpat bir hekimdir, hayatını barışa adamış bir hekim. bu pisliklerden gelecek her yorum kendisine ödül addedilir.
  • tabip.
    ama terörist seçiyor maalesef.

    hem ışid hem ypg/pkk terörüne, insanlık dışı katliamlarına eşit seviyede ses çıkaramamış geçmiş davranışlarında görüleceği üzere.

    beşiktaş bombalamasında, öğretmen katliamlarında ve hatta doktorların öldürülmesinde sesini çıkaramayan, dolu dolu pkk terörüne karşı çıkamayan ttb gibi.

    yazık. savaş karşıtları maalesef sadece türkiye'de bu ikiyüzlülükte.

    umarım gözaltından salıverildiğinde bunlara bir cevabı olur, teröre ve teröriste aynı mesafede, aynı objektivitede davranır.

    yoksa apo posteri üzerinde makineli tüfek ile yemin eden pkk'lılar, ışidçi canilerden daha az katliamcı değil.
hesabın var mı? giriş yap