• twitter'da tt olmuş.
    hande ataizi: “kıvanç tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. inanılmaz iyi bir oyuncu. organize işler’de mükemmel oynamıştı. ama kenan imirzalıoğlu’yu hiç yetenekli bulmuyorum. sokaktan geçen bir adamı alıp onun yerine koy, o adam daha iyi oynar!”

    ablacım, sen kenan'ın çer çöpü olamazsın. seni severim o ayrı ama, böyle saçma sapan cümle kurulmaz. adamın kariyerini anlatmaya gerek yok. ve oynadığı karakterlere anlatmaya gerek yok.

    ama aklıma takılan bir yer var onu atlamayayım. hayatımda gördüğüm en enteresan sahne idi.
    karadayı dizisinde, konuşmadığı ve sadece baktığı bir sahne vardı. adam o sahnede erhan yazıcıoğlu'nun öldüğünü bergüzar korel'den öğreniyor. erhan yazıcıoğlu pis bir adam ve kenan'ın hayatını mahvetmiş. sevgilisi bergüzar'ın babası. acayip sevinmesi lazım. bir yandan da ne olsa sevgilisinin babası belli etmemesi gerekiyor. bir yandan şok ve şaşkın. adam sevinmeyi, sevinmeyi belli etmemeyi , şok halini , şaşkın halini, sevgilisinin üzgün olduğunu gördüğünde onunda hüzünlenmesi gibi durumları,15-20 saniyede yansıttı. 6 tane ruh hali var sahnede. o zaman dedim ki vay anam , oyuncu diye gezinenler baksa şu sahneye de ders alsalar demiştim.

    edit: beyler mevzuyu kaçıran olmuş. oyunculuğunu beğenmediğini anlarım ama, bildiğin adama sövmüş.
    " sokaktan geçen bir adamı alıp onun yerine koy, o adam daha iyi oynar!”
    ya, böyle cümle denir mi?
  • yalan yok yıllardır aynı fikirdeyim.
    ezel'deki oyunculuğunu bile hiç sevmedim.
  • şemsiye reis yargı(!) dağıtıyor.
  • kenan: ne dedin sen *şlak* *
  • kenan buna zamanında yüz vermemiş heralde.
  • mum kokulu kadınlar filmindeki müthiş! oyunculuğuyla ünlenen hanım beyanı.
  • kenan ve kıvanç, al birini vur ötekine. hiçbir rollerinde aklımda yer edinecek bir performans sergilememiş adamlar, zerre duygu geçmemiştir bu adamlardan bana. evet yakın zamana kadar dizileri çok izlendi ama gerçekten yüzleri suları hürmetine izlendiler. ah kenan, kıvanç oynuyormuş ya diyip açıp izlemem ikisinin de filmini, izlemedim de.
    edit: filmlerini izlememiş olmam onların oyunculuk yeteneklerini/kapasitelerini dizilerinden çıkaramayacağım anlamına gelmez.
    zorunlu edit: ilk kez hakarete varan mesajlar aldım. hepsi de çaylaklardan. sebebini şuna yordum, bu adamların, özellikle kenan’ın, oynadığı roller belli, kabadayı mafyavari dediğim dedik mahallenin bıçkın delikanlısı olur bunlar genelde. bu karakterleri kendi dünyalarında içselleştirenlerden ve bu adamların sözde oyunculuklarını beğenenlerden de medeni bir tartışma beklenemez zaten.
  • yahu bu ülkede bir şeyi beğenmediğini söyleyince insanlar neden eleştirinin gittiği kişiyi evladı gibi sahipleniyor bir türlü anlamıyorum. ünlü diye önümüze konan insanları beğenmek zorunda değiliz. rahmetli paul walker da çok yeteneksizdi. adamda mimik diye bir şey yoktu. sokaktan geçen bir insanı çevir oyunculuk dersi ver ondan daha iyi oynar. ama bu işler sadece yetenekle olmuyor adını duyurman imaj yapman lazım, tip lazım. kenan imirzalıoğlu bu yüzden dizilerde filmlerde oynayabildi. zaten türkiye'de oyunculuğa pek bakılmadığı için yeteneksiz olmak hiç sorun değil. günümüz dizilerinde bunu görebilirsiniz. ayrıca kıvanç tatlıtuğ gerçekten çok yetenekli. amerika'da doğsa brad pitt falan olur muydu bilemem ama chris pratt, chris evans, ryan gosling falan bunları cebinden çıkarırdı.
hesabın var mı? giriş yap