• onuncu nesil sabirtasi yazar, hoşgelmiştir.

    (bkz: hande yener)
  • bugun halit ziya uşaklıgil'in aşk-ı memnu romanıyla ilgili sitemiyle beni yerlere yatırmıştır.

    -120. sayfadayım hala anasıyla kızı giyiniyor!
  • kan kardeşimizdir.
  • basketbol bilgisi üst düzeyde olan yetenekli bir uzundur kendisi.
  • iyi zipladigi yetmiyormus gibi, sutlari da yuksekten cikarmasi ve bileginin de duzgunlugu sebebiyle durdurulamaz olabiliyor, gercekten zevk katti.
    ama nicki de handeyener. her güzelin bir kusuru var demek ki ehih
  • bakmayın handeyener nickinin arkasına saklandığına, bu adam bildiğin pau gasol yahu. sanırım bugunkü zirvenin en güzel yanı kendisiyle aynı takımda yer almak ve dolayısıyla onu savunmak zorunda kalmamaktı.
  • geleneksel basketbol zirvesi vol 47 sonrası yapılan mini metroport zirvesinde mcdonalds çalışanlarının dövmekle yetinmeyip yerde bile tekmelediği * mazlum yazar. olay şöyle gelişti, kendisi önce bizim masamıza elinde yarısı yenmiş bir tavukburgerle geldi. ilk başta masamızdaki kaliteli muhabbete katılacağını düşünsem de yarısı yenmiş tavukburgeri önümüze koyup, pişip pişmediğini kontrol etmemizi istediğinde olayın çok ilginç yerlere gidebileceğini düşünmeye başladım. ardından pişmediği yönünde onayımızı ve gazı aldıktan sonra mcdonalds çalışanlarıyla konuşmaya gitti. gidiş o gidiş. biz de önceden söyledim mi bilmiyorum ama müthiş kaliteli muhabbetimize geri döndük. bir ara arkamı döndüğümde kendisini görmek yerine boş ve yalnız sandalyesiyle karşılaştım. başına bir iş mi geldi diye kara kara düşünürken mcdonalds mutfağında dolaşan bir kişi dikkatimi çekti. kendisinin oraya nasıl girebildiğini ve neden mutfakta bir belirip bir kaybolduğunu anlayamıyordum. en sonunda mahzun bir şekilde, elleri bomboş çıktı. ağzını bıçak açmadı ne olduğunu sorduğumuzda, sadece "abi pişmiş o tavuk, niye yalan söylediniz?" dedi titrek sesiyle. meğerse kasada güleryüzlü çalışan hanımların abileri mutfakta çalışıyorlarmış ve bu tarz şikayetlere karşı pek hoşgörülü değillermiş. hoş, kendisi sadece içeride nasıl pişirdiklerini gösterdiler dese de biz kaçın kurasıyız?

    not: bu yazıda biraz* abartı kullanılmıştır, sevenleri için yazmak gerekirse kendisi turp gibidir.
  • pau gasol karışımlı kevin garnetimsi kobe bryant'tır kendisi. attığı şutlar kaçmaz,her rebaund'u çeker. yorulmamak için kendisine pas vermeniz yeterlidir. eğer yorulursa su molası alın ve dinlendirin handeyener'i. ya da oyunu soğutun, çirkefleşin falan. bildiğin ideal takım arkadaşı.
  • bugün acı biber yüzünden sakatlanıyodu lan az kalsın. maçlarda bişey olmadı bi biber yıktı adamı.

    edit: unuttum hunterofphoenix uyardı (bu da durmadan uyarıyo). bir de maçta ayağı burkuldu. acil geçmiş olsun.
  • kendisine asist yapacam diye bi pas attım, garezim var sandılar. "ooaaalllah belanı versin al at potaya!"

    o değil de sigara içmese kevin garnett olacak başımıza.
hesabın var mı? giriş yap