• taş gibi. sesi de çok güzel. maşallah.
  • mükemmel bir sese sahip hatun.dünyadaki bütün iyi şarkıları hannah tekrardan seslendirse çok şey mi istemiş olurum ?
  • henüz hayli genç olduğunu ve en azından london grammar'ın ilk albümü olan if you wait'te sesinin tüm aralığını kullanmadığını düşünüyorum... çoğu şarkıda hadi biraz daha yukarı diye bağırasım geliyor. vokalini dinlerken tam orgazma ulaşmaktayken yarıda kesilmiş gibi hissediyorum kendimi...

    grup ilk albümü ile hayli ve belkide beklenmedik bir başarı elde etti... bundan sonrasında grubun müzik camiası içinde çalışacağı pek çok ismin katkısıyla hem grubun hem de hannah'nın müzikal kapasitesinin test edileceğini ve çok daha mükemmel şeyler dinleyeceğimizi düşünüyorum.
  • ciddi düşündüğüm hatunlardan bir tanesi. gelsin evimin kadını, çocuklarımın anası olsun; her akşam bana şarkılar söylesin.

    arada sizi de eve toplar dinletirim üzülmeyin; ama yan gözle bakanı da bir daha çağırmam.

    edit: anamla tanıştırdım; bir konseri baştan sona izledik beraber. ne zaman duysa dinlediğimi gelinim ne yapıyor diye soruyor.*
  • (bkz: al evlen)
  • rahatsız bir tip... sanırım.

    beden dilinde beni rahatsız eden bir şey var... ne kadar canlı kayıt izlediysem hemen hemen hepsinde ellerini önüne kavuşturmuş bir şekilde şarkıya giriyor; korumacı, kendini sakınan bir tavır içerisinde. bazı robotik tavırları var sanki, akıcı değil ne bileyim rahatsız edici... bir de sürekli bir rahatsızlık içindeymiş gibi görünüyor ve mesela sürekli kulaklığıyla oynuyor öyle ki bir videonunu küçük görseline bile yansımıştı bu durumu yani izleyeni rahatsız ettiği gibi kendisi de rahatsız hissediyor.

    tabii çok ileri okumalar yapmak pek akıllıca değil bu küçük donelerden ancak gösterişsiz neredeyse yok hükmünde makyajı ve sade kıyafetleri -hatta bir denim pantolonu/taytı var ki farklı farklı ortamlarda giyip durmuş, enteresan- dişiliğiyle aslında ilginç bir zıtlık gösteriyor... şarkı sözlerinden bir anlam çıkartmaya çabalamak daha akilane bir hareket ancak o konuda da pek açık olduğunu söylemek zor. zaman bazı şeyleri açığa çıkartacaktır ama ben küçük çaplı psikolojik bir sorun ya da cinsel tercihinde toplum nezdinde aykırılık veya daha da kötü bir senaryoda istismar, şiddet gibi aşağılıklara maruz kalmışlık olabileceğini varsayıyorum. hoş hiç röportajlarını izlemedim grubun o yüzden fazla da sallamasam iyi olacak!

    her neyse...

    hedefimdesin sevgili hanımefendi zira sesini bir kez duyduktan sonra ilgisiz kalmam namümkün...
  • sonunda sol frame de görmek nasip olan sesi ve güzelliğiyle yaklaşık 1 yıl önce hayatıma giren ve sonsuza kadar kalacak olan kadınım..

    ayrıca artık yeni bi albüm çıkarmasınlar mı?bunu neden istiyorum çünkü daha fazla neler yapabileceklerini tüm herkese göstermeliler
  • yaşayan canlılar arasında en güzel darling* diyen, ingiliz aksanını sevdiğim hatun kişisi.*
  • if you wait albümüyle beraber müzik dünyasına adım atan yetenekli solist. kendisi mükemmel olmamasıyla çekiciliğini artıran kadınlar kategorisinde zirveye oynar. aynı şey rebecca hall'da da var.
  • bu bir insan değil, olamaz. kendisi bizlere bahşedilmiş bir el kraliçesidir.
hesabın var mı? giriş yap