• the cure'un seveenteen seconds ve faith albümlerini birlikte barındıran promosyon albümün adı. tabi sonra pornography gelir, ortalığı dağıtır, ne derler, o ayrı.
  • bebek te bulunan pastane türevi biyer.
    girişinde bir kara tahta var ve orda aynen şu yazıyor:
    hava çok sıcak bize de çok sıcak geldi. eylülde görüşürüz
  • ils se marierent et eurent beaucoup d enfants adlı fransız filminin ingilizceleştirilmiş* adıdır. filmekimi 2005 kapsamında gösterilecektir.
  • aynı zamanda bir düğün organizasyon şirketinin adı...
  • how i met your mother 4. sezon 6. bölümü. eski aşkınızı nasıl silebileceğiniz, onu üzerinden nasıl atabileceğinizle ilgili güzel bir episode. bir çok insan karşısında bağırarak çözer, hatalarını yüzüne vurur, bazıları sessiz kalıp akışına bırakır. benim oyum ted mosby'den yanadır, izleyebileceğiniz en güzel how i met your mother bölümlerinden.
  • yaninda bir mekan daha kiralayip bu krizde yatirim yapan bebek mekanlarindan biri.

    lucca, kitchenette ve muhtemel kirinti ile birlikte, "bende musteri bulurum" iddiasinda girisimciye sahip cafe restaurant.
  • mekanı büyütünce yemekleri bozan cafe. biraz popüler olunca, açgözlülük edip illa standartları bozmak gerekiyor sanırım.
  • amerikan ağırlıklı füzyon mutfağının en kötü örneklerinin sergilendiği zengin, tiki mekanı.
  • sevdiceğim milagros'un yerini kapan aç gözlü kafe..
    mekanın ruhunun aynı kalıp fiyatlarının 2 katına çıkmasını kınıyor, bebek kahvaltı keyfimin içine sıçtığı için mekan sahibine kin kusuyorum..

    ben orada ettiğim caanım kahvaltıya geçen yaz 15 tl veriyordum, 15 tl zaten benim gibi pinti bir insan için 2 yumurta 3 dilim salatalık ve biraz da peynir için çoktu..
    şimdi bu mekan gelmiş aynı şey için benden 30 tl istiyor! yürü git lan manyak dedim içimden. dışımdan da bi çay dedim. dükkan aynı dükkan manzara aynı manzara, hatta artık boğaza karşı sigara da içilmiyor..

    avcumun içi kadar cup cake'e (bu cup cake denen şeyin üzerinde de bildiğimiz kalitesiz renkli pasta süsü serpilmiş olması ayrıca rahatsız edicidir, yenisi çıktı canım onların az daha para ver de güzellerinden al) 8 tl, peynir domatese 25 tl, 2 tane yumurtaya 15 tl isteyen mekanı kara listeme alıyorum..

    deve yüküyle para kazanana kadar senin bi bardak çayına bile yokum bebişim. sana arka masamdaki, pilatesten yeni çıkmış, evini 300 bin yuroya satmaya çalışan teyzeyle mutluluklar.

    ben simidimi alıp sahile iniyorum...
hesabın var mı? giriş yap