• izmir de uzun yillar once fuar icinde yer alan bir disconun adidir.
  • şirinevlerde ender çukulata fabrikasının arkasında bulunan süpermarketin adı.
  • istanbul - fatih'te de bir şubesi olan süpermarket. fiyatları çok ucuz değildir. buna rağmen her ne hikmetse sürekli doludur.
  • istanbul'un muhtelif yerlerinde mantar gibi bittiğini gördükten sonra, kime ya da kimlere ait olduğunu çok merak ettiğim, hatta üşenmeyip araştırdığım süpermarket zinciri. vasatın bile altındaki internet sitesinden altun gıda'ya ait olduğunu öğrenebildim. bu kadar hızlı yayılmasından ve bildiğim kadarıyla alkollü içki satışı olmayışından sermayenin rengini az-çok tahmin etsem de net bir bilgiye ulaşamadım henüz.
  • lc waikikinin market hali. ne zaman kasaya doğru niyetlensen inanılmaz bir sıra kuyruğu adamı caydırmaya yetiyor. multinet kabul etmesi ise insanları alışveriş yapmaya iten ayrı bir faktör.
  • tuvalet.

    bildiğin tuvalet, tescilli mekan isimleriyle ilgisi yok.
  • cepte 5 kuruş olmadan 10 abazan sap girdiğimiz disko idi. 1 kişiyi sokacak parayı dilenip o kişiyi içeri sokup 10 dakika sonra elinde damga ile çıkmasını bekler, başkasını eline kolonya sürüp aynısını o ele de yapıştırırdık, aynı şekilde 1 saat sonra geriye kalan bilenmiş abazanlar da içeride olurdu. çok fakirdik amına koyayım.
  • eyüp flatofis şubesi, koca binayı aburcubura doyurmaktadır. ticket ve multinet geçiyor tek avantajı bu.
  • kaç şubesi olduğu çalışanları tarafından bile rivayet olan ama en çok konuşulan rakamın 156 olduğu, yılbaşından sonraki günlerde firmalarla anlaşmaları yenilenme sürecinde olup mağazaların dayanışma içinde olduğu marketler zinciridir. merkez siparişinizdeki ürünleri yollamaz dağıtım ürünleri yollar vs. bu kısım çalışanların çilesidir. happy card vardır, alışveriş yaparsınız puan biriktirir hediye almak istersiniz, 1 ay sonra gelir. ürün çeşidi her mağazasında farklıdır.
  • benim gittiğim ilk diskodur kendisi.zaten pek de disko yoktu o sıralar.bende gündüz matinesine gitmiştim cumartesi günü lise son da .ne özenirdik diskoya gitmeye ne çocukmuşuz.ama o sıralar diskoya gitmek marifetti bizim lise zamanımızda .ama tam diskoydu yani ortada pist falan bildiğin disko işte.şimdi ki gibi pub larda bira zıkkımlanmaya benzemez cumartesi kola eşliğinde kız kesebilmek.daha sonra büyüyünce en çok etkilendiğim disko aquamarine di ki ilk açıldığında gerçekten çok kaliteli bir mekandı yani anlatamam içinde havuz falan havalıydı yani o da gençliğimizden hatıra kaldılar bakalım nasıl mekanlar bekliyor bizi bu yaştan sonra.
hesabın var mı? giriş yap