• 2009 ağustos ayından beri hizmet veren bir yeme-içme sitesiymiş efendim; “ahir zamanda baktık ki her şey yalan olmuş, dedik ki bari yeme içmede doğruları söyleyen birileri olsun da şu kısacık ömürde yakınlarında bir lezzet arayan zevk sahibi her insan hakkıyla yiyip içsin.” mottosuyla yola çıkmış. arada kontrol etmek de fayda var. hem iphone uygulaması da varmış. zaman zaman girip kontrol edilmesi faydalı olabilir.

    http://harbiyiyorum.com/
  • ister sanat için yiyorum, ister toplum için yiyorum deyin, türkiye'de yeme içme ile ilgili olarak aradığınızı bulabileceğiniz bir yer. türk yeme-içme kültürü hakkında bir külliyat oluşturmayı hedefliyoruz diye yazmışlar, ben de o külliyatı yiyerek sindirmek istiyorum, ortada buluşalım.
  • gazete eklerindeki en iyi bilmemne nerede yenir listelerine artık bakmıyorum. hersey pazarlama olmusken, damaktadinin götürdüğü yere gidenlerden biri olarak mutlaka uğradığım site.
  • salih seçkin sevinç'e 'pazarlama iletişimi'nde sosyal medya' kitabını yazdıran yeme-içme blogu. neden?
    çünkü "hir zamanda baktık ki her şey yalan olmuş, dedik ki bari yeme içmede doğruları söyleyen birileri olsun" blog yazarı swvinç, nereye giderse gitsin yerli halktan bilgi alıyor ve kıyıda köşede gizli kalmış lezzetleri buluyor. yakın zamanda blog internet sitesine dönüştürülmüş durumda. ahanda adresi burada:
    http://harbiyiyorum.com/
  • insana çeşitli şekillerde "nerede neyin yeneceğini" öğütleyen yemek blogu.

    anlatmaya başlayalım:
    1. diyelim ki gaziantep'e gittiniz, kulağınıza oradan buradan çalınmış bir sürü bilgi var ama karmaşada nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. çare: harbiyiyorum.com

    2. canınız belirli bir yemek istiyor... hmmm... mesela lahmacun! en güzelini nerede yeneceğini size kim söylüyor? tabi ki harbiyiyorum.com

    3. her yönden meşhur bir lokantaya gittiniz, bir sürü güzel yemekleri var ama hangisini yiyeceğinize karar veremiyorsunuz. imdadınıza kim yetişiyor? harbiyorum.com! neden? çünkü genelde mekanların öne çıkan ve özel yemeklerini tanıtıyorlar.

    burada zincir restoranlar yok, ortalama mekanlar yok, hele bir şekilde meşhur olmuş ama işini güzel yapmayan onlarca mekan da yok. sadece seçilmiş ve hepsi tadılmış yemekler var.

    şimdi bir de videolu tanıtıma başladılar. maşallah pek sevimli olmuşlar, iyice dadından yinmezler gaari!

    videoları burada: harbiyiyorum youtube kanalı
  • öyle bildiğin yeme içme kaynaklarından değil. senden benden gibi. beğenmediğini paldır küldür, beğendiğini haldır huldur söylemiş. gittiği restoranda bedava yemek yediği için her şeyi pek bir beğenenlerden de değil.

    bir de neyi beğeneceğinizin, neyi beğenmemeniz gerektiğinin hazır tarifini de vermiyor. o kısmını boş bırakıyorki, siz tamamlayasınız.

    her aradığını bulabileceğin muazzam yeme-içme kaynaklarından biri de değil, evet. ama bir şeyi buluyorsan bırakma.

    birlikte yemek yiyesim geldi bu adamla. evet, acıktım.
  • yedirdikleri içirdikleri güzel de, muhabbetleri daha güzel. gurmeler falan konuşuyor ya televizyonlarda, adam gitmiş sokak köftecisine, "buna biraz santaryanos sosu katıp sunumda da trensopiyan peyniri kullansanız daha güzel olur" diyor ya, köfteci de "he abim, evet abim ye sen ye" diyor ya, bunlar gurme değil, oradaki köfteci işte.
  • site blogdan portal'a doğru gidiyor/evriliyor. çizgiyi bozmazlarsa eğer, iyi gidiyorlar bence.
  • bugün beş yıl boyunca yazılanları okuduğum ve harbi yemişler diyerek hayıflandığım, beğenilesi, acıktıran site.
  • yazdıkları bir gazoz yazısında bana ait olan ve kendi blogumda yayınladığım bir fotoğrafı izin almadan kullanmış ve kaynak belirtmeye gerek bile duymamış site.

    koy götüne demişlerdir herhalde, ne gerek var ki.

    muhtemelen sitelerinde daha ne kadar copy/paste yazı, fotoğraf vardır, kimbilir.

    tebrikler ece kübra başçı.

    harbiçalıyorsunuz.

    hayır bir de sitelerine müthiş hikayelerini yazmışlar, reklam verecekleri davet ediyorlar, bu işten para kazanıyor ve kendilerine ait olmayan görselleri kullanıyorlar, hakkaten ne hikaye be.

    insanlarda bu siteden tavsiye felan okuyor belli ki. klasik türk zihniyeti kendini bir kez daha gösterdi.

    tebrikler.
hesabın var mı? giriş yap