• efsane nesil jelibonu. orgazmik yiyecekler top list'te 1. sırada! dünyanın en müthiş şeyi. sadece seçkin marketlerde.
  • ben düz adamım. bazı yiyeceklere dönemsel olarak takılır ve ondan sonra yeni bir şey keşfedene kadar da ondan kolay kolay ayrılmam. müzik dinlerken de böyledir bu, bir şarkıya ya da bir müzisyene takılır, aylarca sıkılana kadar hep onu dinlerim. farklılığı severim ama alışkanlıklarıma da bağlıyımdır yani. o yüzden, böyle tuhaf bir bünyenin bu güzelim şeyi keşfetmesi hiç iyi olmadı. fazla jelly şeker tüketen biri olmadığım halde müptelası oldum, her markette bulamadığımdan görünce 3-4 tane alıyorum bir de.

    bugün yerken arkadaşıma da verdim biraz, kendini ne güzel şeylerle besliyorsun sen, dedi. hahahah, bunun üzerine entry yazmasam olmazdı. kendimi aşırı derecede güzel şeylerle besliyorum ben, evet.
  • hastasıyım. keşke altın ayıcık gibi bunu da o zebellah gibi paketlerde üretseler.
  • raflardan iyice kaybolan muhteşem jelibon. kendine has bir tadı, yeme şekli vardı. ağzınıza attıktan sonra önce dış kısmı emciklenir sonra savunmasız kalmış kısmı afiyetle yudulurdu. olsa da yesek. jelibonun kolalısına kaldık.
  • şimdi gece gece zaten bi porçöz içmemişiz.

    haribo konuşuyoruz!!!

    hadi konuşalım(:

    bence yaşasın (bkz: haribo teeth)

    üzdü.
  • şu vakitte aklıma gelen çocukken favorim olan jelibon. bebeto markasının şeftalilisi var piyasada ama bunun yerini tutmuyor gözümde.

    ey haribo türkiye yetkilileri geri getirin jelibonumu !!!
hesabın var mı? giriş yap