• şuanki muadillerine fiyat performans kıyaslamasında 5 çeken taşınabilir hoparlör.

    fazlasıyla iyi ses kalitesinin yanında 8 saat pil ömrü, telefonunuzu şarj edebilmeniz için usb çıkışı, aux bağlantısı derken ideal bir cihaz ortaya çıkmış.

    ayrıca dual play özelliği ile çoklayabiliyorsunuz,
    şiddetle tavsiye ederim.

    link

    edit: link
  • 3-4 ay evde kullanmak için bluetooth speaker arayışımın sonunda, biraz da kaliteli olsun diyerek satın aldığım alet.
    kesinlikle verilen paraya değiyor. üzerinde 4 ayrı driver olduğu için düşük volume'lerde bile detayları duyma konusunda problem yaşamıyorsunuz. cihaz elektriğe bağlı haldeyken 100w, kablosuz kullanımda ise 75w lık güç üretiyor.
    evde kablo karmaşası olmasın, temiz ses veren kaliteli bir kablosuz hoparlörüm olsun diyenler için ideal.
  • hayatta öncelikler konulu tez yazılırsa güzel örnek olur.

    meraktan baktım, eski teypler boyutunda bir hoparlör. 1800 tl'ye satılıyor. sorun bende de olabilir tabi ama benim aklım almıyor bu paraların verilmesini, yapamıyorum.
    ne bileyim belki 30-40k kazancım olsa dert etmem ama..

    2,5 sene sonrası editi: şu an 1700 tl. dolar kuruna göre 2680 tl olmalıydı şu an. pek ilgi mi görmemiş bilemedim.
  • portatif bir şey zannederek kontrol ettim ama portatif bir şey de değilmiş.

    1800 tl buna vereceğinize 300-500 tl daha ekleyip bir adet stereo amfi + bir çift raf tipi hoparlör alın müziğin keyfine varın.
  • son girideki "1800 tl çok para abi yea" serzenişi üzmedi değil. o paraya satışa koysan millet akşamdan sıraya girer. bir kalıp peynirin bilmem kaç tl olduğu şu günlerde aldığın paranın kesinlikle hakkını veriyorsun harman kardeş.
  • bu ürünün ses kalitesini çok nadir ürünlerde duyabilirsiniz. fiyatı yüksek diyenler, neye göre, kime göre ?
    orjinal bataryası 1 sene içinde ömrü tükeniyor ama bu işi profesyonel olarak değiştiren bir arkadaş ile tanıştım. 10.000mah panasonic pil taktı ve 28-30 saat arasında son ses dinleyebiliyorsunuz. 500 devir şarj süresi var, inanılmaz kaliteli ses ve taşınabilir olmasıyla üstüne başka ürün tanımadığım bir üründür.
  • eğer bu ürünü kullanıp batarya sorunu yaşıyorsanız, size cihazın içini açmadan belki onlarca saat çalma süresi sağlayacak bir çözüm sunayım.

    bir adet baseus 65 watt powerbank alıyorsunuz, yanına bir tane de baseus zinc manyetik type-c to dc round (5,5x2,5mm) şarj kablosunu ekliyorsunuz ve harman kardon go play'i hem 100 watt ses çıkışıyla mobil olarak kullanabiliyor hem de batarya kaynaklı sorunlarla vedalaşıyorsunuz. tabii isterseniz powerbank'le yeni nesil cihazlarınızı şarj edebilir, bahse konu kablo ile aynı konnektör modeline sahip laptop'larınızla da şarj maksadıyla kullanabilirsiniz. ürünün kendi adaptörü 57 watt olduğu için bu powerbank, hoparlörün güç gereksinimini rahatlıkla karşılıyor.

    edit: powerbank arızalandı (anakart arızasıymış), garanti kapsamında olduğu için para iadesi yaptılar. belki daha sağlam bir 65 watt powerbank almak istersiniz diye bu bilgiyi paylaşıyorum.
  • 1 hafta önce aldığım alet. siyah rengini aldım beyazımsı olan biraz çakma gibi duruyor. eniştede harman kardon onyx studio 6 var onunla kıyasladığımda sesi 360 derece dağıtması, powerbank olabilmesi, 100watt, dahili mikrofon gibi özellikleri ile ön plana çıkıyor. ancak su sıçramalarına karşı dayanıklı değil bu da eksisi. şarj olayına gelince 8 saat falan yazıyor ama ben ortanın bir tık üzerinde dinlediğimde 4-5 saat falan gidiyor. wattından olsa gerek harman kardon onyx studio daha uzun gidiyor gibi. teras kullanımı için jbl partybox 110 almayı düşünüyordum ancak sonradan bunun estetik olması ve o kadar hayvani sese ihtiyacım olmadığını düşünüp buna döndüm. teras - bahçe gibi açık ve geniş alanlarda kullanacaksanız bu cihaz 5 metreden sonra yalan oluyor. o sebeple jbl partybox ürünlerini tercih etseniz daha verimli olur. ben herkesi 5 m2 içerisine toplarım derseniz bu cihaz yeterli. bu arada prize takılıyken %25 daha iyi ses alıyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap