• tamburada, dandadadan, 123 gibi gruplardan tanıdığımız berke can özcan ve burak ırmak ikilisinin yepyeni projesi.

    müzisyenler bu kadar yetenekli ve yaratıcı olunca, ilk albümleri a strange tissue of space and time da dinleyiciye özgürlük hissini sonuna kadar yaşatıyor. kesinlikle etkileyici ve ilham verici bir çalışma olmuş.
  • dikkatli dinlenesi keskin geçişlere ve değişik ruh hallerine sahip olan bir albüm çıkartan duo. yer yer enerjik, dinlerken headbang yapabileceğiniz ama aynı zamanda hafif melankolik hallere de bürünen şarkılar sayesinde albümün kendine ait bir devinimi var zannımca.

    21 mart'ta babylon'da ilk konserlerini verecekler.

    edit: yakında ikinci albümleri de gelecekmiş.
  • a strange tissue of space and time ile yılın en iyi türk albümüne imza atmış olabilirler. -füzyonluğundan dolayı- belki bir 4-5 yıl sonra pek de kolay hatırlanacak bir albüm olmasa da, üstünde oldukça uğraşıldığı kesin; mixing'den, mastering'e.

    burak yine abartmış, berke'nin davul tonları harika. bakıldığında çok iyi bir iş çıkmış ortaya. öyle ki en başlarda bitches brew esinlenmeleri var diye düşündürttü bana. sonradan o hava dağılıyor da, bir kaydın (üstelik sadece iki sazlı bir kaydın) bunu düşündürtmesi bile bir albümün kalibresini gözler önüne serebilir.

    albüm biraz kısa, yine de böylesi bir zamanda böyle bir şey duymak iyi geldi.

    güzel, güzel. baya baya güzel hem de.
hesabın var mı? giriş yap