• harputluyuz ama harputta böyle saçma sapan bir kahve yok arkadaşlar, inanmayın. normal el dövümü dibek kahvesi var.
  • hafif, lezzeti oldukça güzel olan dibek kahvesi
  • öğrenci olduğumdan pandemi döneminde bir süre stand görevlisi olarak çalışma ihtiyacı duyduğum, yöneticilerinin tam bir paragöz ve saygısız olduğu kahve firması. öncelikle 12 saat gibi uzun çalışma saatleri ve çalışanlarının asla ara vermesine izin vermediklerinden başlamak istiyorum. belli bir kota koyuyorlar ve o kota aşılmazsa da senin günlük verdikleri ücrette kesintiye gidiyorlar, 12 saat yarı fiyatına komik bir ücrete çalışıyorsun, zaten yol ve yemek parasını da kendin ödüyorsun eline bir şey kalmıyor. izin günlerine gelirsek haftalarca asla hiçbir şekilde kullandırtılmıyor. günlük ödeme yapılıyor o da ilk 15 gün hiçbir şekilde zaten verilmiyor, akıl karı insanların çalışacağı bir yer değil, çalışan sirkülasyonu çok fazla olduğundan dolayı 3-5 gün çalışan parasını da alamadan çıkıyor. sigortadan bahsetmiyorum bile zaten yok. pandemi döneminde önlem almadıkları da cabası.

    işin özeti bu insan sömürücü firmaya ne para kazandırtın ne de prim yaptırın. çalışanlarına asla saygısı olmayan paragöz yöneticilere sahip bir firma.
  • içinde glikoz şurubu varmış bir daha asla almayacağım.
  • efsane tat efsane fiyat ???? emeği geçen herkese teşekkürler
  • kahvelerin de ısrarla hatalı beyan vermeye devam eden firmaymış. almanya da satılanlar da içerik doğru ama bizim ülkemizle yalan bilgi veriyorlarmış. welcome to dingonun ahırı.

    https://twitter.com/…ytr/status/1490985602443255809
  • türk kahvesi de dahil çamur gibi hepsi en iyisini de içmedim ama çamur yedim daha önce. kahve içmek zorunda değiliz ya içmiş olmak için seviyoruz gibime gidiyor.
  • hayırlı tükürükler :)
    t: bir kahve dağıtıcısı.

    https://twitter.com/i/status/1757480844485128410
  • (bkz: fincanı tükürerek silen kahveci)

    instagramdan açıklama yapmışlar.

    o bardaklarla, sıcak kahve verilmediği, karton bardaklarla verildiğini yazmışlar.

    o bardakları da, içine tüküren ''tükürük ve sümük ustası'', orada satıyormuş.

    haberleri yokmuş, bu adam kim bilmiyorlarmış.
    biz masumuz diyor, iftira atıldı diyor, bizi bitirmeye çalışıyorlar diyor, allahım suçumuz neydi diyor, mağduruz da mağduruz diyor.

    bu ülkede asla rezil olamazsınız dostlar.

    almayın bunlardan bir şey.

    haa bu arada, kaçak olarak satış yapıyorlarmış. ruhsatsız bir şekilde, avm'nin ortasına kurulmuşlar, hala kendilerini aklama çabasındalar.

    gıda dedektifi instagram gönderisi.
hesabın var mı? giriş yap