• saldırdıktan sonra size retaliation imkanı vermeden geri kaçtığı için zaman zaman oldukça sinir bozan ancak savaşın hemen başında lightning bolt gibi bir spell ile etkisini rahatlıkla azaltmanın mümkün olduğu kuşumsu yaratık.
  • efendim bu mahlukatlarin miktari kucuk oldugunda fazla sinir bozmamakla beraber 2. level unit olduklarindan kelli tavsanlar gibi cogalabilmektedirler. sinir bozuculuk bu noktada baslamaktadir. speed'i de buyuk oldugundan ekranin bir ucundan diger ucuna kadar gelip herhangi bir yaratigin onemli miktarini alip hic bisey olmamis gibi geri donerler. slow bunlarin ilacidir. zaten cabuk olurler. o yuzden ne yapmali? earth magic skilline abanip expert olmali.
  • başta bless büyüsü olmak üzere birkaç buff spell ile güçlendirildiğinde ve sayısı da 400ün altında olmamak kaydı ile faydalı sayılabilecek dungeon birimi. lakin büyük haritalarda, ilkokula giden kız kardeşimin cadıkarı kuşu* diye tabir ettiği, bu yaratıklar yerine varsa ancient behemoth, chaos hydra ya da mighty gorgon çok daha fazla yakışır dungeon ordularına..
hesabın var mı? giriş yap