• baykuş yuvası sitesinde rast geldiğim hikayenin ismi.
    "
    müdür dumbledore odasına çağırdı gene. tuvaletde sigara içiyormuşum amına koyim. nerde içicem başka amk. yok okuldan atılırmışım falan bi ton tehdit. yeni kayıt olmuşum zaten bu kadar sıkılmazki. bu bi ton azarladı. snapede odadaydı dedi bidaha sigara içersen o asayı götüne sokarım. ben başım eğik özür diledim çıktım odadan. kimi göreyim bide. yalaka potter. dedim hayırdır sürekli müdürün odasına girip çıkıosun? bu gerildi tamammı diyo benim alnımda yara izi var falan seçilmiş çocuğum ben. lan ben dellendim. dedim lan bizdeki façaları gör sen bide orospu çocuğu açtım kolumu gösterdim buna göt gibi kaldı. kafandaki ufacık yara iziyle okulda götün kalkık geziniyorsun dedim.
    "

    şeklinde başlıyor.

    site cokmus, yeni link : http://alkislarlayasiyorum.com/…igim-inanilmaz-ayar

    okusa buyuk adam olur'a tesekkurler

    duzen : bu site de cokmus, google'da surayi buldum: https://www.wattpad.com/amp/130839708
  • kıkırdamalar eşliğinde okuduğum hikaye.
  • çok uzun hikaye. ama okutturuyor kendini, özenilmiş belli.
  • "hagridin evinde gördüğüm yumurtayı malfoya anlattım. yasakmış okulda. siki tuttun hagrid. biz gittik dubmledorenin odasına. dedim hocam biz sigara içerken laf ediosunuz hagrid okul sınırları içinde ejderha besliyor amına koyim." satırlarıyla sandalyeden düşmeme sebep olan hikaye.
  • yarın sınav var ya, hemen ilgimi çeksin bu hikaye. ne olduğunu bilmeden sırf uzunluğu cezbetsin, yemin ediyorum şu hayatta en tiksindiğim özelliğim nedir diye sorsalar, konu ders çalışmak olunca 8 yaş vizyonuna sahip olmamdır derim. üniversitedesin, oku adam ol falan, yok. varsa yoksa bir takım çocukluklar, saçmalıklar. "mehehe ben ders çalışmıyorum"culuklar.

    neyse, okuyalım bakalım neymiş bu ayar.

    ---
    adfsjdhkasf cidden komik bişeymiş.
  • "...dedim selamın aleyküm hagrid. bu irkildi. bi baktım yumurta. dedim bu ne lan kocaman. bu dedi ejderha yumurtası kimseye söyleme sakın. oha amk. bozuntuyada vermedim. inceledim biraz. dedim cinsi ne bunun golden mı?" kısmıyla kahkaha attırmış hikayedir.
  • uzun zamandır okuduğum bi şeye bu kadar gülmemiştim, eğer siz de harry potterdan hoşlanıyor* ve gubidik bi lise dönemi yaşamış iseniz kesinlikle okumanızı öneririm. gayet komik bir yazı/hikaye.
  • en yarici kismi asa yerine kelebek tasiyan yurdum buyucusu. diger kisimlari gulumsetiyor.
  • luna lovegood'u gryffindor'a koyan hikaye.*
  • "ben hufflepufdan memnun değilim tekrar giricem sınava falan", "parmak kaldırdım. dedim yemek nerde hocam? boşunamı katkı payı veriyoruz", " dumbledore öldumi, hogwarts başsız galdumi, voldermot öcin aldumi, şimdi hermoni kıvırtır falan".
hesabın var mı? giriş yap