• hogwarts'ta işlerin ne derece kirli işlediğini gözler önüne seren bir gerçektir.

    --- spoiler ---

    bilindiği üzere harry potter'in ilk senesinde bölüm kupasının sıralaması şöyleydi;

    1. slytherin 472 puan
    2. ravenclaw 426 puan
    3. hufflepuff 352 puan
    4. gryffindor 312 puan

    bu sıralamaya göre bütün hogwarts süslenmiş, bütün odalar "saldır yılanım" flamalarıyla bezenmiş, her yer şanlı slytherin'in yeşili ve siyahı boyanmış, taraftar şampiyonluk kutlamalarına başlamışken tutuyor bu alçak hogwarts müdürü hiç bir kurala kanuna dayanmayan tamamen sikinin keyfine verilmiş puanlarla gryffindor'u şampiyonluğa ortak ediyor.

    bütün sene haşaralılıklarıyla herkesi hayatından bezdiren, değerli hocamız severus snape'a, öz beöz slytherin çocuğu malfoy'a ve camiamıza ağza alınmayacak hakaretler eden hermione-ron-harry üçlüsüne sırayla 50, 50, 60 puan vererek adeta ulu orta kayırmacılık yapıyor.

    ama işte allah'ın sopası yok. hesabını iyi yapamamış olacak ki bunak herif, şikeyi bile doğru düzgün yapamadan iki takımı 472 puana eşitlemiş oluyor.

    bundan sonrası daha da evlere şenlik. kürsüde konuşurken yaptığı hatayı anlayan dumbledore, son bir kıvırmayla bütün sezon yokları oynayan nevile'e 10 puan daha yazıyor.

    bu tiyatroya itirazlarıyla adeta çılgına dönen slytherin taraftarına ise hiç kulak asılmadan flamalar filan bir büyüyle değiştiriliyor.

    böylesine şaibeli ve ahlaksız bir sonuçtan bile utanmayan gryffindor takımı ve bilhassa harry potter, sözüm ona tarafsız dumbledore ile objektiflere poz vererek kupayı kaldırıyor.

    buradan bu tiyatroyu kınıyorum. ve slytherin'in alnının akıyla kazandığı kupasının geri verilmesini talep ediyorum

    --- spoiler ---

    edit: bugün gryffindor'un yanında olan hufflepufflu ve ravenclawlı kardeslerime sesleniyorum; bu ateş üflemekle sönmez. adaletini bozduğunuz kantar birgün sizi de tartar.

    edit2: arkadaşlar gerçek şampiyon slytherin'imizin asıl renklerinin yeşil gümüş olduğunu biliyorum. o seneki deplasman formasının yeşil-siyah olmasından ötürü öyle söyledim. siz bu algıcı gryffindor yosmalarına aldırmayın.
  • biz bu şakşakçı gryffindor tayfasını iyi biliriz. ilk senesinde müdürün kafasına göre yaptığı puanlamalara ses çıkarmayan sihir bakanlığı sağolsun dördüncü senede arsız harry'nin üç büyücü turnuvasına katılımını engellememiş ve üstüne şampiyon bile yapılmıştır.

    tüm bunların sonucunda başbuğ voldemort bu gözlüklü şekilcinin tam amel defterini kapatırken yine bir şekilde asası üzerinde oynanan oyunlarla kurtulmayı başarmıştır.

    #slytherinonurumuzdur
  • sonuclarin aciklanmasini beklemeden sahaya atlayip timsah yürüyüşü yapan slytherinliler hala dalga konusudur.

    not: hufflepuffspor

    edit: herkese esit duran apolitik hufflepuff ile dalga gecenler once kendisine bakacak. buyu ile siyaseti karistirip okulu ne hale getirdiklerini gorduk. kahrolsun siyasal buyuculer.
  • şanlı kupa gryffindor müzesinde sergilenmektedir. görmek isteyen slytherin taraftarları bir zahmet 9 3/4 treniyle müzeye gidip görsünler.
  • bu olaydan sonra birinci siniflarda dahil olmak uzere bir takim slytherin ogrencilerinin "sikerim boyle okulu da, muduru de, dubildor mudur nedir hakkimizi yedi" diyip olum yiyen genclik kollarina yazildigi soylenmektedir.
  • itiraz edilmesi gereken asıl olay elini kolunu sallayarak quirrell’in karşısına geçip hiçbir şey yapmadan taşı cebine atan hatty potter en yüksek puanı almışken kendini feda eden ron ile beyin bedava diyen hermione’nin düşük puan alması.
    slytherin de snape’nin düştüğü haksız puanlara saysın.
  • snitch ile de mi şike yaptık lan?

    tanım: bazı orospu evladı yeşil yılanlılar tarafından atılan iftira.

    o kupa anamızın ak sihri kadar helaldir.

    not:severussnapespor
  • 2011 yılı quidditch şampiyonu trabzonspordur.
  • bazı kendini bilmez kansızların sindiremediği gryfinndor’a helal kupanın serzenişidir.
hesabın var mı? giriş yap