• dünyanın en cahil insanlarından biri olmasına rağmen her konu hakkında dakikalarca konuşur. ''afrika'da insanlar açlıktan ölmüyor, dikkatli bakın oradaki çocukların göbekleri var. dünyada kimse açlıktan ölmez'' diyen fatih yağcı'nın bir başka versiyonu.

    bir de yukarda güzel adam, iyi işler çıkartıyor falan diye bir şeyler saçmalamış birisi.
  • penseyle allahın varlığını ispatladığı iddia edilen cemaat celebritysi. 8 senelik matematikçiyim böyle ispatlama yöntemi görmedim, şoklardayım...

    ilgili video: https://www.youtube.com/watch?v=wm0esjliowo
  • (bkz: #55784011)
  • efe aydal abimizin din konusunda bir güzel sıkıştırdığı, zorladığı şakirt kişisidir. diğer videolardaki kadar aktif göremedik kendisini. izlemek için:

    https://www.youtube.com/watch?v=aabtehzdeci
  • mannequin challenge yapan müslüman tayfasının öndekilerinden bir troll
  • "allah diyen pense" isimli kitabını az evvel okudum. ağır bir şekilde nur cemaati propagandası içeren, yazarın günahkar bir gençken dine dönme hikayesini anlattığı bir kitap. okurken pek çok kez araya said nursi'nin risalelerinden alıntılar yapması kitaba devam etmemi çok zorlaştırdı ama inat ettim okudum. özellikle sondaki "sorgulamayı bıraktığım an huzura kavuştum" kısmı beni benden aldı.

    yani bu hiçbir şekilde sorgulamayın efendim. önünüze ne verilirse kabul edip uygulayın. bunu istiyorlar sizden.

    kitap çöp. arkadaşa da inandığı tanrısı akıl fikir versin diyorum.
  • bu kurnazı yakınen tanıma şanssızlığına eriştim. hakkında tek söyleyebileceğim şey şark kurnazı boş bir balon. hiç bir şekilde bilgisi olmayan kulaktan dolma fikirlerle çoğu zaman abartılı ve anlamsız hikayeler anlatan yolunda bi bey. ilerde tehlikeli başka işlere girebilmesi muhtemeldir. çok samimiyetizdir ayrıca tabi ülkemizde bu kadar cahil insan varken bu hadsizin din adına saidi nursi hikayelerinden ahkam kesip yandaş toplamasına şaşırmadım.
  • günahlarından temizlenmek ister misin? şeklinde kısa video paylaşmış. abi gözünüzü seveyim bak! hristiyanlıktan çok az farkınız var dediğimizde köpürüyorsunuz. menzilci sahtekar ip uzatıp günah siler bu adam gizli şifreli hadisler söyler günah sildirir yahu aklınız başınızda mı değil sizin? herifler sizi sömürüyor sömürüyor sömürüyor sömürüyor sömürüyor sömürüyor yahu lütfen !
hesabın var mı? giriş yap