• harun yahya takma adı ile yazılan yazılar öyle mütasyonla, doğal seçilimle açıklanamaz. evrim teorisi ve ona inanan biyologlar harun yahya'nın varlığı karşısında çaresizdirler. eğer doğa evrim taraftarlarının iddia ettiği gibi çalışıyor olsaydı dünya üzerinde birilerinin bu içerikte yazılar yazması mümkün olur muydu? böylesine çıkarımlar, bu zekanın üstün bir yaratıcı tarafından varedildiğini göstermez de neyi gösterir? mümkün müdür ki bilgi çağı dediğimiz bir zamanda birileri çıksın da böyle sözler sarfetsin, bu kadar ilham versin çevresine. sadece tesadüfler absürdizmi bu kadar da mükemmelleştirebilir mi?

    "gerçekte değişik türler arasındaki benzerliklerden hiçbirisi evrimsel bir ilişkiyi göstermez. farklı türlere ve sınıflara ait canlıların dna ve kromozom analizleri sonucunda elde edilen bulgular karşılaştırıldığında, canlıların dna ve kromozomlarındaki benzerliklerin ya da farklılıkların, öne sürülen hiçbir evrimci mantık ya da bağlantıyla uyuşmadığı çok açık bir biçimde ortaya çıkmaktadır."

    hani insan zekası nesilden nesile artıyordu?
    hani artan görsel uyaranlar ve değişen çevre koşulları insanı daha zekiye, daha akıllıya doğru evrimleştiriyordu?
    hani insan düşünen hayvandı?
    neredesiniz ey darwinistler!
    bir tek bu ayet bile tüm söylediklerinizin fasa fiso oldugunu ispata yeterlidir!
  • olaya darwin ile bakıp sırf evrim teorisini çökertmek için çölde kumdan rüzgarla araba yapacak kadar hayal gücü geniş diye düşündüğüm ama karar veremediğim bir şahsiyet. lideri olduğu tarikatın güç kaybetmesiyle ve bir kaç yolsuzluğunun ortaya çıkmasıyla eski gücünü kaybetmiştir.
    edit: düzeltme
hesabın var mı? giriş yap