• leicester'ın geleceği. mahrez gittikten sonra potansiyeline oynayarak ulaşır.
  • premier lig takımı leicester city altyapısı ürünü 1997 (20) doğumlu genç merkez ortasaha.

    bu sene (2017/18) ise kiralandığı (kümede kalmaya çalışan) şampiyonşip ligi takımı barnsley'de dikkat çekici bir performans gösteriyor.

    kendisi leicester city formasını premier lig'de şimdiye kadar hiç forma giyemese de, geçen sezon (2016/17) uefa şampiyonlar ligi'nde 15 dakika boy göstermişliği vardır. bu da dilinden düşmez, yoldan geçene anlatır.

    ------------------bonus----------------------

    (bkz: 2017-18 ingiltere premier lig genç yetenek listesi/@ceyar i kim vurdu)

    ------------------bonus----------------------
  • pazar günkü united maçında dikkatimi çeken 97 doğumlu kanat oyuncusu.
    parım parım parlamasa bile premier ligdeki ilk 90 dakikasında güzel işler çıkardı.
    süratine ek güzel bir tekniği var.
    bazı futbolcular top ayağındayken klasını belli eder bu birader de kesinlikle o hissiyatı uyandırdı bende.
    bir mahrez çıkar mı bilmem ama inanılmaz bir kanat oyuncusu kazanacak dünya futbolu.
  • tam adı harvey lewis barnes olan, leicester altyapısından yetişen potansiyelli 10 numara- kanat oyuncusu.

    2018/19 sezonunun ilk devresinde kiralık gittiği west bromvich albion'da 22 maça çıkıp 9 gol 6 asist yaparak dikkatleri üzerine çektikten sonra leicester, barnes'a premier league'de oynama şansı tanıdı. şimdilik 4 maçta forma şansı buldu. bu maçlarda yüksek kalitede oynadığını söyleyemeyiz fakat kendisini biraz daha geliştirip süreklilik kazanması halinde premier league seviyesine çıkacaktır.

    hücumda attığı kilit paslar, hızı, dribblingi, bitiriciliği yani genel anlamda hücum yetenekleri üst düzey. fakat -genç olmasının da payıyla- defansif katkısı ve takım oyununa katkısı iyi değil. arkasında chilwell, yanında maddison, önünde vardy ile oynaması kendisi için çok büyük bir fırsat. oyun stilini olgunlaştırması halinde leicester'ın kemik oyuncularından olacağını düşünüyorum.
  • leicester city'nin son oynadığı tottenham maçında yüzde yüze yakın 3 gol pozisyonundan yararlanamayan (2 si dışarı- 1'i lloris'in kucağına) gelecek vaadeden genç yetenek. claude puel'in gençlere güvenmesi ve ligin en genç takımlarından birini kurmasından o da sebeplenmiştir. o kadar gol kaçırmasına rağmen uzun süre sahada kalması da puel'in gençlere olan sabrının küçük bir örneğidir.
  • leicester'ın en zayıf halkası. çok bencil. güncel futbol dünyası için wonderkid yaşında olduğu söylenemez; 21 yaşında. artık 15 - 16 yaşında oyuncular bile izliyoruz gelecek vaadeden oyuncu statüsünde. bu sezon sürekli ilk onbirde oynamasına rağmen sadece bir golü var. öldürdüğü pozisyon sayısı bir hayli fazla. tek olumlu tarafı hızı bence.
  • diğer arkadaşların söylediğine katılıyorum.

    bana inanılmaz tutarsız gelen bi oyuncu. belki de bu arkadaşın yerine chelsea maçında kumaşı daha kaliteli bir kanat olsaydı leicester bu maçı alabilirdi.

    tabiki tamamen kötülenecek bir adam da değil, doğru tanım tutarsız bence.(şimdilik)

    leicester takımının ocak yakan ocak söndüren genç oyuncusudur.
  • aston villa karsisinda -siir gibi demek iyi anlatmayabilir- askeri mars gibi bir top oynamistir.
    yorulmak nedir bilmiyor. hareketli oyunu iyi okuyor ve ozellikle leicster one gectikten sonra cok etkili bir silaha donuyor.
    sezon istatistigi 26 mac, 4 gol, 6 asist.
    97 dogumlu ve 2024'e kadar sozlesmesi var.
    sezon boyu ortanin ustu bir performans gosterdi ama gittikce daha iyi olacagi belli
    gelecek teklifler heralde 40 milyondan baslar
  • aston villa maçında attığı 2. goldeki vuruş kalitesi gerçekten üst düzey. klasının yanı sıra mücadeleci bir karakteri var.
  • (bkz: harvey barnes/@ceyar i kim vurdu)

    leicester city'de forma giyen 1997 (22) doğumlu ex merkez ortasaha, yeni (ofansif olmayan) oldschool sol kanat oyuncusu.

    --- harvey barnes bölüm 2 ---

    gecen sezon ilk yarisinda (2018/19) kiralandigi sampiyonsipin guclu ekibi west bromwich albion'da harikalar (26 mac 10 gol 6 asist) yaratti. hal boyle olunca zamaninin leicester city teknik direktoru claude puel 2.yari icin (2018/19) oyuncuyu takima geri cagirdi ve ilk 11'e monte etti.

    claude puel 21'lik harvey barnes'i 4-3-3'unun ofansif sol kanadi olarak kullaniyordu. ancak oyuncunun o mevki icin gereken fiziksel kivrakliga sahip olmadigi da asikardi. neyse ki kazma teknik direktor takimdan kovuldu ve mart basi gibi (2018/19) takimin basina brendan rodgers getirildi.

    brendan rodgers takima katildigi gibi taktigi degistirdi ve oldschool ofansif olmayan kanat oyunculari kullandigi 4-1-4-1'e gecti. ortasaha merkezini youri tielemans (22) ve james maddison (22) gibi ofansif genclere emanet etti ve harvey barnes'i daha geride kurguladigi sol kanada cekti.

    harvey barnes bu sezonda (2019/20 - yas 22) takimi rakip takimlara karsi taktik degisikligine gitmedigi surece ilk 11'de forma giyiyor. james maddison gibi superstarlik makaminda gozu olmayan oyuncu, uzun yillar leicester city seviyesine* hizmet edecek kalitede gecerli bir performans gostermeye devam ediyor.

    ---------------bonus-----------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: leicester city/@ceyar i kim vurdu)
    ---------------bonus-----------------
hesabın var mı? giriş yap