• (bkz: gabriel macht)
  • beyaz yakalı gregory house. alakasız bir muhabbet sırasında house aydınlanması yaşayarak davayı çözdüğüne hemen her bölümde şahit oluyoruz. suits'un sevilmesindeki en büyük pay bu karakterde. zekası, espri anlayışı on numara da bana göre en dikkat çeken özelliklerinden biri de şıklığı. house'un kot pantolon, t-shirt, kırışık gömlek, ceket ve envai çeşit koşu ayakkabısı kombinasyonuna hastayım ama bu ağbinin takım elbiseleri çok süper lan. barney stinson* bile takım elbiseyi bu ağbi kadar sevdiremedi bana.
  • adamım.
  • hastası olunası dizi karakterlerinden, şahanenin şahı bir insan. hazırcevaplığı ve hafiften g.tlüğüyle genelde gregory house'a benzetilse de görsel açıdan üç parçalı takım elbiseleri ve yalatılmış saçlarıyla donald draper'ın 50 sene sonraki halidir.

    en hastası olunası özelliği de ofisindeki koleksiyonları bence. bir duvar baştan başa plaklarla dolu. onun dışında imzalı basketbol ve beysbol topu koleksiyonları var. bir de filmlerden, popüler kültürden alıntılar yapmayı çok seviyor. hatta 70'lerden, 80'lerden bir şeyi alıntıladığı zaman mike anlamayınca ayrı eğlence, anlayınca ayrı eğlence çıkarıyor.

    son olarak cep telefonunun speed dial'ında 23 numarada michael jordan var yiğidimin. (bkz: oha)
  • 12 bölüm boyunca yaptığı tek hata queen'e laf sokmak olan, aşmış karakter.
  • ari gold ve donald draper karışımı bir adam.
    ari gold gibi megaloman, donald draper gibi artist.
  • neredeyse ideal erkek, tek eksiklik esmer olmaması.*
    o da olsa tam olacaktı ama böyle de tapılası, kat'a hayır denmeyeceklerden.

    her erkeğe takım elbise bu kadar yakışsa keşke..
  • "benim geldiğim yerde birinci, ikinciye meydan okumaz." gibi bir repliği vardır bu karakterin.
  • patronum üstüne alınmasın ama patronum olsun dediğim karizmatik insan. patronum olsun diyorum zira ötesi hayallerimde bile gerçekleşemez o derece kendisinin kulvarının dışındayım. hatta beni associate olarak işe alması bile mucize olurdu. kazara pearson&hardman'a girmiş olsam mike ross'a 2. ya da 3. bölümde gösterip "ahanda bu gerizekalı asla kalıcı olamaz burda" diye dalga geçtiği gerizekalı olurdum heralde.

    dean winchester ın altında 2. sıradan aşık olunası dizi karakterleri listesine giriş yaptı adamım. 3 parçalı takım elbisesine kurban.
  • o stres altında nasıl yaşıyor diye sürekli düşündüğüm insan. abi milyar dolarlık projelerden bahsediyoruz adam, miğferle merdivenden kayıp üç yüz adam öldürürken saçı bile bozulmayan legolas gibi. en büyük hareketi kravatı düzeltmek. saygıyla izliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap