• kocaeli üniversitesi iletişim fakültesi'nde doç. dr. yumurta: ruha yolculuk, kadına melodram yakışır: türk melodram sinemasında kadın imgeleri (bağlam yayınları), nuri bilge ceylan sinemasını okumak: anlatı, zaman, mekan (bağlam yayınları) adlı yayınlanmış kitapları vardır.
  • kinsey'in yumruk attığı adam.
    provoke olduk diyor ama demet karabulut'un yaptığı hareketi görmediğini de söylüyor. ayrıca yumruk yediği anda kız arkadaşını savunduğunu iddia ediyor.
    hareketi görmedim ama galatasaraylı olduğum için tahrik oldum diyor. baya ilginç bi arkadaş.
    serhat ulueren ve reha muhtar'dan, "hiç de kız arkadaşını koruyormuşsun gibi bir halin yok. gayet agresifsin." ayarını almıştır.
    ayrıca demet karabulut'un hareketine kadar en ufak bir küfürün olmadığını falan iddia ediyor.
    alenen yalan söylüyor adam yav..
  • spor salonunda fenerli bayanın tahriklerine kadar hiç bir kötü söz ve sahaya yabancı madde sorunu yaşanamadı sözlerini sarfeden bir başka fanatiktir. işin komiği son kale isimli programda bu adama gizlice verilen yok artık cevabının duyulması olmuştur.
  • bu arkadasa son kale programi katilimcilari da iltimas gecmektedir. ahmet cakar 40 yasinda kadinin 1.5 saat boyunca her turlu uzerine gitmekten cekinmedi, bu arkadasa tek kelime laf etmedi. komiklesiyor, normal sure bitene kadar kufur edilmedi diyor, ki buna eminim galatasaraylilar bile "oha" demistir, ama kalkip da "sen ne diyosun kardesim?" diyen yok. birisi yok artik diyor, o da hafiften. demet karabulut'a gelince aldigi alkole kadar sorarlar ama.
  • kim vurduya da gitmedigi halde kim vurduya gidecek sanki. ron artest iyiydi de federasyonu kotuydu diye dusundurdu beni gece gece
  • 23 ekim 2011 van depreminde ölen öğretmenlerden. hacettepe üniversitesi, eğitim fakültesi, ingilizce öğretmenliği, 2010 mezunu. çabucak atandı diye sevinmişti muhtemelen ailesi. başları sağ olsun.
  • lüleburgaz devlet hastanesi acil servisi'nde muayene ettiği hasta tarafından darp edilip elinden yaralanan doktorumuz. (20 mayıs 2012 tarihli haber)

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20590977.asp
  • iki yıldır * verdiği hukuk mücadelesini sonunda kazanmış ve istanbul üniversitesine atanmıştır.
  • kocaeli radyo sinema tv bölümünün, en kaliteli hocasıdır. o da her kaliteli hoca gibi istanbul yolunu tutmuştur.
    bölüm gene sedat gibilere kalmaya devam ediyor.

    gerçi artık benim zikimde degil, ben mezun sayılırım.
  • "bir ulus-ötesi film alımlama araştırması" konusunu iletişim çalışmaları'nın youtube kanalında anlatıyor izlemek için:
hesabın var mı? giriş yap