• toplum eliyle yaratılan ve prim gören maço, nobran ve eğitimsiz neslin tipik temsilcisi. gencecik bir bilim insanının hayatını çalmıştır. yazıklar olsun. sevgili rakel dink'in dediği gibi, bir çocuktan bir katil yaratan sistemi sorgulamamız gerekiyor.
  • ruh hastası bir manyak.
  • başlık tam olarak “ceren damar’ın katilinin adı hasan ismail hikmettir’ olacaktı. ismi her yerde tam söylenmiyor ancak ifşa edilmesi gerekli. böyle birinin yanına kalmasın hiç bir şey.
    edit: katilin olarak düzeltilirse sevinirim.
  • doğru düzgün hiçbir yerde ismi yazmayacak kadar basından iyi saklanan emekli polis çocuğu katil
  • böyle bir isim mi olur mq!
    bu yaşa kadar iyi dayanmış...
    ülkemi ahıra çeviren dingolardan sadece biri.
    olan güzel, akıllı kızımıza oldu, yazık.
    belki de hammurabi kanunları'na dönüş en iyisi: dişe diş göze göz, intikam!
  • ceren damar'in katili. katillerin adini saklamak da yeni moda oldu. kaynak
  • yukarıdaki arkadaşlardan birisi "linçe karşı siper" oluyormuş, ne olduğu belli değilmiş , yargısız infazmış vs (bkz: #85056516).

    ortada bir cinayet var ve hiçbir neden bir cinayeti meşru kılamaz! birde masumiyet karnesi cart curt bir sürü şeyden bahsetmiş kendisi , eğer varsa derste hocada veya okulda bir adaletsizlik bu çocuk gidip hakkını aramalı gerekli yerlere dilekçesini veya başvurusunu vermeliydi, kaldı ki kendisi bir hukuk öğrencisi ve son sınıf, kendi hakkını nasıl savunacağını bilmiyorsa ilerde avukat olsa müvekkilinin hakkını , hakim olsa haklı vatandaşın haklarını nasıl savunacaktı acaba ? bunları bilmeden mezun edilmeyecek bir duruma sokulduysa da kesinlikle mezun olamamalıymış zaten.
    yazdıklarını ve savunmanı kabul etmiyorum bu bir yargısız infaz değildir ortada bir cinayet vardır ve cinayeti işleyen kişinin günümüz şartlarında okula nasıl gidip geldiğinden vs (okula kesici delici alet sokmak vs) karakter profili bellidir ,eğitim almadan bazı canilere öğretim vermeye kalkılınca olan masum öğretim görevlilerine oluyor görüldüğü üzere, en yüksek cezayı almasını temenni ediyorum..
  • katilin teki. burda bu herifi savunmaya kalkan biri olsa olsa ilgi orospusudur.
  • internet'de adını aratınca yıldırım beyazıt üniversitesi hukuk fakültesi sınav takvimi dosyalarında listelerinde adı geçiyor.

    edit: kıbrıs'taki bir özel üniversiteden çankaya üniversitesine geçiş yapmış. yıldırım beyazıt üni.de kaldığı bir dersi saydırıp geçmek için yaz okulunda ders almış.
hesabın var mı? giriş yap