• ders anlatırken avazı çıktığı kadar bağıran gataanatomi profesörü.
  • bir de anatomi kitabi vardir ki her ikinci sinif ogrencisinin elindedir gatada.
  • gata'da çocuk cerrahi olacakken anatomiye yan dal yapmaya gelipte kaza ile anatomi anabilim dalı başkanı olan bizim bir sene çalışıp da tam öğrenemediğimiz anatominin tamamını sene sonunda 3 saatte bize anlatan anatomi profesörü
  • ankara tusdata bünyesinde de anatomi dersi veren, kitabını da oranın yardımlarıyla çıkarttığını söyleyen ve hala bağırarak ders anlatan, konuşurken ve gülerken bazen ağzı yana kayan ve dudaklarını ıslatmak için dilini normalden biraz fazla çıkartan anatomi profesörü, 2nci sınıfta kalıpta her perşembe kalanlara sunu yaptırdığı sıralar, sorduğu sorulara boş boş baktığımızda "artık çalışın lütfen arkadaşlar" derken gözlerinin dolduğunu söyleyenler de mevcuttur..
  • capton blackli piposunu ders biter bitmez anfide yakıp bizi peşinden koridora sürükleyen, ilk derste latinceyi ilk kez duyan insancıklara 4 ders hiç susmadan latince terimler kusup daha ilk dersten kalacağımızı anlamamızı sağlayan, 95 kişiden 60 ını büte bırakarak ciddiyetini kanıtlayan, sözlüleri tarihe geçmiş (sözlü olan öğrenciye anahtarlık fırlatıp, yakalayan öğrenciye hangi kas ve sinirlerin çalıştığını soran) gatanın en genç prof u ünvanına sahip hiperaktif değişik insan.. saygımız sevgimiz sonsuzdur..
  • derste mikrofon kullanmadığını 30. saat sonunda tüm anatomiyi bitirdikten sonra yanına teşekkür etmek için gittiğimde anladığım cok hareketli neşeli bi hoca. bi de sinirler ve damarlar üzerinden hikayeler kurmasa dersler cok daha güzel gececek cünkü öyle bi yazıyo ki o hikayeleri ezberlemek arter ven isimlerini ezberlemekten cok cok daha zor :(
  • yıllar evvel bir sözlüsünde, yemek yediği esnada sırası gelip odasına giren öğrencisine elindeki dürülmüş lahmacunu gösterip, ''bu sana kokmuştur şimdi. sen bu kokuyu bir götür-getir bakalım'' demek suretiyle soru yöneltmiş hocadır.
    öğrencilerinin pratik sınavda kopya çektiğini ortaya çıkardıktan sonra, tüm sınıfa fırça kayarken gözleri dolan bir hocadır aynı zamanda.
  • foramen ovale'yi (winslov deliği) bulan winslov için söylenenden sonra allah'tan ben bulmamışım yoksa ne derler diye yaran hoca....

    arada almanlara kızan ,herşeyi bulmuşlar bana birşey bırakmamışlar diye üzülen ,namı tüm türkiye ye yayılan yazdığı kitap türkiye de 1.derece kynak kabul edilen,her yapamadığımız soruda andığımız ama gönüllerimizdeki yeri ayrı olan hocamızdır.
  • emeklilik dilekçesini vermiş profesör. harika bir kişidir. inanılmaz tatlı muhabbeti vardır. aile hayatı mükemmeldir. kahkahası dillere destan olmuş zaten. pipo merakı beni imrendirecek seviyededir. allah herkesin gönlüne göre versin duası kabul olmuşsa bu insana kabul olmuştur sanırım. öğretme becerisini emekliye ayıracağını sanmıyorum.
  • gataya okumak için gelen herkesin en çok tırstığı,devre kaybetme sebebi olan anatomi dersini muhteşem kalitede anlatabilecek bilgiye ve eğitime sahip olan hocamızdır.her ne kadar gata'dan emekli olsada başka üniversitede muhteşem eğitimine devam etmektedir...(sözlüsü dahiliyeden bile daha zor olacak şekilde anatomi üstüne klinik bilgi gerektirmekteydi)
hesabın var mı? giriş yap