• en en en en uyuz olduğum insan olmayan hasta. çünkü bunun bir de daldıktan sonra içeride hasta olduğunu görüp aval aval odanın ortasında dikileni var. bekler öyle, hastayla konuşmanızı dinler, muayeneyi izler. feyz almaya gelmiş, belli. çıkması için uyarınca da mırmırmır birşeyler sayıklar kendi kendine. muhtemelen sövüyordur. sürü psikolojisine de bağlıyorlar uyarmazsanız. bakıyor biri odanın ortasında dikiliyor, benim başım kel mi diyerek o da dalıyor içeri, derken bir bakmışsın odada 10 hasta, dışarıda bekleseler sıra gelmeyecek çünkü, muayenehanenin içinde beklemeli, evet.

    ama bugün bir teyze içimin yağlarını eritti. oturdu teyze, önce umreden geldim yavrum diyerek hurma hediye etti bana. sonra tam derdini anlatmaya başlayacak, laaaps, daldı içeri bir tanesi. az önceki pamuk gibi teyze döndü buna, verdi kalayı verdi kalayı, benim de dudağımın kenarında böyle gevşek bir gülümseme belirdi, ooooh dedim, yapıştır teyze!

    çok kıl oluyorum size.
  • klinik kapısının önünde bir sürü insan vardır hepsi hayatından bezmiş vaziyette bekliyor, bir bakarsın biri gelir sanki hiç kimse yokmuş gibi direk içeri girmeye başlar, tabi bekleyen grubun içinden devrimci ruhlu biri varsa hemen uyarır '' kardeş sıraya geçer misin, bak hepimiz sıradayız'' sonra o dallama aptal aptal sanki ilk defa insan görmüş gibi herkesi teker teker süzerek bakar ve sıraya girer a.m.k çocuğu...
  • içerdeki hastanın çıkışta işçilik yapması gereken kişi.
  • kendini bilmeyen densiz hastadır.
  • (bkz: özgüven patlaması)

    direkt ameliyata almak lazım bunu. zira apandisit gibi bir şey özgüven.
  • muayenehanenin kapısı saydam değilse,kapıda bir sekreter veya bilgi alabileceği diğer bir hasta yoksa mecburen içeri dalmak zorunda olan hastadır.
    ha hasta olduğunu görüp hala dikilmeye devam ediyorsa o onun bileceği iş.
  • benim de kendisine kafa göz dalacağım hasta. lan dangalak, 2 dakika bekle işte sanki öldün orada?! içeride çalgı çengi dansöz oynatmıyoruz, belki hasta müsait durumda değil, belki kimsenin şahit olmasını istemiyor. siktir git ağzını yüzünü kıracağım şimdi, la havle! çok öfkeliyim bu mahremiyet bilmez insansılara.

    edit: içeride hasta olduğunu bilmeden girenleri tabii ki tenzih ediyorum. zaten onlar bu başlığın konusu bile sayılmaz bence.
  • namüsait bir durumda tuvaletin kapısını çalmadan girmeye zorlayan adamlar yarışır
hesabın var mı? giriş yap