• erkekler için yün içlik ve çamaşırlar üreten bursa menşeili marka.
  • "everiyoruz.. gelin haric" diye reklam vermis marka.
  • dantelli, ince askili yun atletler, alttan citcitli yun badiler, rengarenk yun coraplar, yun bel korseleri, uzun kollu yun iclikler, cocuklar icin de yunlu urunler gibi pek cok cesitte yun ureten ve basta bizim semt pazari olmak uzere bircok satis noktasindan halka ulasan marka. sponsorummus gibi reklamini yaptim ama havanin bu acayip halinde alin giyin demekten daha faydali bir sey yapabilecegimi sanmiyorum. siyah yun atletler biraz terletip kasindirsa da benim soguk is gunlerinde vazgecemedigim olabilmislerdir. satan teyzeyi de tarif ederdim fakat cok da israrci olmak istemiyorum. usumuyorsaniz donsuz gezin, bana ne.
  • turkiye , rusya ve yakin dogunun woolrich'i olabilecek potansiyele sahipken, vizyonunu iclikle sinirli tutmayi yegleyen ; yine de isim secimi , logo ve urun kalitesini takdire sayan buldugum, marka guvenilirlik ve memnuniyet anketi yapilsa ilk 10 a girecek bursa menseli icgiyim firmasi.
  • norveç soğuğunda bile sıcak tutan içlikçi.

    *
  • bence "çare hasyün içlik" sloganını kış ayları için kullanabilir bu marka. okulda hanımlar arasında yaymaktan mutluyum. o kad-dar üşüdüm, o kad-dar üşüdüm ki, uzun kollu fanilasını edindim ve de millete de reklamını yaptım. hepimizde var, artık üşümüyoruz! diyeceğimi sandınız ama hayır, üşüyoruz hala. fakat daha az üşüyoruz.

    ama şunu da açık seçik ifade edeyim ki (rahmet istedi rahmetli), üşümek tamamen benimle alakalı. markaya laf etmiş olmayayım.

    not: kaşındırmıyor.
  • küçüklükten bu yana ne zaman bursa'ya gitsek dükkanlarına uğrar içlik alırdık ailecek. büyümeyi bıraktıktan sonra aldıklarımızı hala kullanıyoruz. yine de nerde görsek alırız. türkiye'nin en kaliteli markası olabilir. sülalecek kansız mıyız ne, şu yün donlar olmasa hayatta kalmamız mümkün değildi. doğal seleksiyona karşı bizi hayatta tutan hasyün'e teşekkürler^^
  • siparişleri inanılmaz hızlı teslim eden marka. evdeki yaşlı nüfus için kışın buradan çeşitli yün çamaşırlar alıyorum. her seferinde siparişi en kısa sürede ve düzgün biçimde gönderiyorlar.

    bir kez başka bir yerden bir ürün aldım, geldiğinde naftalin kokusundan elimize alamadık ve daha kullanmadan yıkamak zorunda kaldık. ondan sonra hasyün'ün farkını daha iyi anladım.

    hep şikayet yazacak değiliz, işini iyi yapan görünce övgü de yazmak gerek.
  • kışımı yaza çevirdi
  • alın, aldırın; giyin, giydirin! mabadınızı donduran soğuklara karşı her zaman çözüm: yün fanila! gerçi yün iç donu da düşünmüyor değilim ama abartmamak lazım gibi geliyor. innnncecik olduğundan gömlek içine bile giyebilirsiniz(beyaz renk hariç tabii), gerçi yıkadıkça çekiyor ve her sene kendime en az 2 tane almak zorunda kalıyorum ama(bu sene 65 tl olmuştu, çarpı 2 eşittir 130 tl, azıcık içim yanmadı değil. fırk.) gene de memnunum keratalardan.

    not: azıcık büyük alın, çekebiliyor. ya da ben çektirmeyi başarabiliyorum.
hesabın var mı? giriş yap