• binlerce yıllık geçmişi ile onlarca medeniyeti topraklarında barındıran hatay, şimdi de barış için bir araya gelecek koşucuları misafir etmeye hazırlanıyor.

    18 mart 2018 günü antakya'da gerçekleşecek hatay barış koşusu'nda 10 ve 21 km'lik parkurların yanı sıra, halk koşusu da yapılacak.

    sitesi hazırlık aşamasında olan koşuyla ilgili detayları, facebook sayfası'ndan takip edebilirsiniz.
  • beklenen an geldi, ali ismail korkmaz anısına düzenlenen “hatay barış koşusu” için kayıtlar başladı. buradan hem kayıt olabilir hem de detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • daha bugun runatolia icin antalya'da konaklama bakiyordum ki aksamina bu kosunun mailini okuyup kendimi antakya'da konaklama bakar buldum.

    hem omuz hem diz sakatlanmalarimi gecirip, iki sene sonra tekrar yari maraton kosacak kivama gelebilmemin en buyuk motivasyonlarindan biri alikev icin kosacak olmakti. simdi ali ismail'in evinde, dogum gununde ve emel anneyle beraber kosacak olmak bu motivasyona guzelim bir heyecan da katti.

    ıstanbul maratonunda alikev tisortlerini cikarttirmak istediler. siyasi figurmus, politik tavirmis...

    en figurlu, bol tavirli kosularimiz olsun. cunku cetin cografyalarda baris diye yazilir dayanisma ve mucadele diye okunur.
hesabın var mı? giriş yap