• (bkz: homend antakya belediyesi)

    eski adı yukardaki bakınız olan ,hatay'ın gururu bayan basketbol takımı.takımın başında ekin baş ile şu an ligde 4te 4 yapan ve lider olan takım.

    facebook sayfası
    facebook sayfası-2
  • bugün galatasaray'ı sahaya gömen, ligde doludizgin galibiyetlere devam eden hatay'ın güzide basketbol takımı.

    takım her maça aynı konsantrasyonla aynı şevkle çıkıyor. takım ne kadar iyiyse taraftar da bir o kadar iyi.
    şu an takımın ana sorunu dar rotasyon ve oyuncuların çok yorulması. umarım rotasyonu artırabilecek iyi oyuncular alırız.
    burdan takıma bu ruhu ve düzeni kazandıran sayın ekin baş a çok teşekkür ederim. hocam umarım sizinle birlikte bu takım iyi yerlere gelecektir.
  • türkiye bilyoner.com kadınlar 1. basketbol ligi 2015-2016 sezonunun normal (puanlamalı) bölümünü 2. sırada bitiren kulüp. bu sezonun flaş ekibi olarak herkesin beğenisini kazandılar.
    bu sezonki kadrosunda anna vajda [macaristan], bahar öztürk / barbara turner [abd], courtney paris [abd], natalie hurst [avustralya], katsiaryna snytsina [belarus], devran tanaçan, dilara tongar, gamze takmaz, melike oral, özge karataş ve nazlıcan ölçek yer alıyordu.
  • 2015/2016 sezonunda bayan basketbol liginde final oynayacak takım.

    ilk iki maçı fenerbahçeyle istanbul'da. memleketimizin takımı olduğu için desteklemeye gidiyoruz.
  • bir hataylı olarak beni gururlandırmış takımdır. bayan basketbolda finale çıkmış, takımım fenerbahçe ile eşleşmiştir. karışık duygular içerisindeyim sözlük.
  • fenerbahçeyi 60-55 yenerek cumhurbaşkanlığı kupasını kazanan takım
  • 24. cumhurbaşkanlığı kupası final maçını fenerbahçe'ye karşı maçın başından sonuna kadar üstün oynayarak ve önde geçerek kazanmış takımımız.

    antakya belediyespor ismiyle kurulduğunda kimsenin umurunda olmadığı 2. ligde bile bu kulüp için deplasmanlar yapmış ve şampiyon olmasını sağlamıştık. belki bu maçı tribünden izleyemedik ama sanırım bu kupaya en çok sevinenler bu takımı hiçbir karışık beklemeden içerde zaman zaman da dışarda destekleyen ve süper lige çıkaran, kısa sürede de eurocup kadınlarda oynamasını sağlayan her maçta harika tribün yapan ben ve arkadaşlarımdır.

    bu şampiyonluk hepimize armağan olsun arkadaşlar. (bkz: illegal antakya)

    not: 2015-2016 sezonu türkiye kadınlar basketbol ligi'nde finale yükselip 3-0 yenilip şampiyonluğu fenerbahçe'ye kaptırmasına rağmen maçların hepsini uzun süre önde götürmüş ama dar rotasyon ve tecrübesizliğinin etkisiyle sonunu getirememişti. gene de 6 yılda süper ligde finale çıkarak büyük bir başarı örneği sergilemişti.

    not 2: 2016-2017 sezonunda kadınlar euroleague'de mücadele edecektir.
  • cb kupasını fb'yi 60-55 yenerek müzesi götürmüş takım. tebrikler.
  • hatay bb'i kutlamak lazım çok iyi oynadılar.kupayı fb kazansaydı bugün medya ve şu an yazıyı okumakta olduğunuz portal dahil olmak üzere sağır sultana bile bu başarının işaret dili ile anlatılacağı bir organizasyona şahit olacaktık. anadoludan sıradan bir şehrin takımı kazanınca tık yok.başarıyı teşvik etme becerilerimizde tıpkı ülkenin içinde bulunduğu acıklı durumun yansıması gibi. bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösteriyor da arkadaş düzgün yapabildiğimiz olumlu bir şey yok mu ya?
  • bu arada kadınlar cumhurbaşkanlığı kupasını galatasaray-fenerbahçe ve beşiktaş dışında kazanan 3 kentin takımı var.ilginç bir durum ama 3 büyükler dışında bu kupayı adana -mersin ve hatay kazanmış..
hesabın var mı? giriş yap