• başarılı bir kısa film yönetmeni.
    filmi app’i 24 saatliğine vimeoda bulabilirsiniz.
  • biraz önce kısa filmi "app" i izlediğim yönetmen.
    filmin çıkış noktasını beğendim. konusunu ve oyuncuları görünce merak etmiştim; ancak kağıt üstüne yazdıklarımız her zaman pratikte o kadar iyi olmayabiliyor. ayrıca ünlü diye oynatılan oyuncular filme her zaman bir katkı sağlamayabiliyor.

    --- spoiler ---

    filmde bir kadının annesini kaybetmesi sonrası yalnızlığını bir uygulama ile gidermeye çalışması anlatılmış; ama uygulama yeterince iyi anlatılmıyor. uygulamanın nasıl evde biri varmış gibi bir izlenim yaratacağı belirsiz.
    bu konuda biraz araştırma yapılıp hologram teknolojileri düşünülseymiş ve teknolojik açıdan altyapısı sağlam bir uygulama üzerinde durulsaymış daha inandırıcı olurmuş diye düşünüyorum.
    eğer uygulama sadece bir araç ve asıl anlatılmak istenen kadının annesini özlemesi ama annesine de katlanamadığını hatırlaması ise o zaman da bu bölüme yeterince değinilmemiş ve o karakter dönüşümü çok hızlı olmuş.
    bu arada doğu demirkol'un neden oynadığını da anlayamadım resmen filmin ciddiyetini bozmuş, doğaçlama yapmaya çalışmış ama komik değil, anlamsız...

    --- spoiler ---
  • adresi olmayan ev isimli ilk uzun metrajlı filminin çekimlerine hazırlanan yönetmen.
hesabın var mı? giriş yap