• rambo okan'ın gılınçla gezen modeli.
  • bir ekşi sözlük yazarı. hoşgelmiş. * *
  • nick'iyle güldürmüş yazar.
    işin tuhafı hattori hanzo'yu ararken değil de kısmetse olur yorumlarını okurken rastladım.
  • lebron james başlığına yazdığım şu entryme, gelip nick altımda şu cevabı veren hattori hamza nickli yazar arkadaştan özür diliyorum. lebron james kariyeri boyuncu hiç hatalı yürüme yapmamıştır. yapmış gibi gösterip basketbol cahilliği yaptığım için ne olur affetsin beni.
  • new york şehrinde geçirdiği 5 günü "çok büyük bir zaman" sanıp burada her bokun uzmanı ayağına ahkam kesmeye kalkan bir ezik. "yurt dışına çıktım herkes bilmeli" hastalığına yakalanmış bir birey. mutlaka kendi çevresinde her gördüğüne "abi var ya new york bildiğin gibi değil off" diye anlatıp onları da bezdiriyordur.

    new york ile new york city arasındaki farkı bile bilmemesi ise cabası.
    (bkz: #68687129)

    eleştiri kaldıramadığını da öğrenmiş olduk bugün. (bkz: #69094282) eleştirdiğim için "sen yurt dışına hiç çıkmadın hööö" diye saçma sapan bir nick altı entry girebilecek kadar da sığ. halbuki yıllardır dünyayı geziyorum, gelip burada "şurada koca bir 5 gün", "burada devasa bir 2 saat geçirdim" diye hönkürmüyorum. hönkürsem de doğru başlıkta yaparım bunu.

    edit: bu entry'me hak verenler yazmış özelden. ne kadar kompleksli ve hakareti marifet sayan biri olduğunu başkaları da doğrulamış oldu. yorum yapma gereği bile duymuyorum bunun üzerine. * entry'lerini ve başlıklarını engelledim, huzur buldum, tavsiyemdir. böylelerinin yüzüne gerçek hayatta bakmıyorken burada da görmenin manası yok, en doğrusu buydu.
  • ecnebi bir memleketle ilgili ziyarette bulunmak isteyenlere önden bilgi vermeye çalışan birini "ezik" olarak niteleyecek ve hava attığını düşünmek şeklinde çirkinleşebilecek karakterde şahsiyetlere dert olmuş yazardır.

    he gülüm he, işim gücüm yok milleti yolda çevirip de anlatıyorum herşeyi. sen de o senelerdir gidiyorum dediğin yerlere giderken önden hiç araştırmadın çünkü di mi aslan?

    hadi "koca" işlere bak biraz da. bırak böyle basitlikleri, komik oluyorsun...

    (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
  • (bkz: #77874393)

    tek entry ile bu tipin basketbol bilgisi seviye tespit sonucunu verelim. basketbolla ilgili her hangi bir konuyu bu tipitiple tartışırken referansınız olsun.

    edit: nereden tanıdık geliyor diyordum, hatırladım. zamanında kendisi hakkında yine bir referans bırakmıştım, alıntı yapayım.

    "(bkz: 9 nisan 2017 atlanta hawks cleveland cavs maçı/@hattori hamza)

    gece gece güldürdü sağolsun. meşaz - hakem - şike - baron, evet."
  • kendini basketbol uleması sanan tiplere dert olmuş yazardır. kendi entryleri de eleştirdiklerinden arta kalır değil halbuse. daha önce uçurulmasına rağmen adam sırf spor entrysi girmeye geri gelmiş sözlüğe, vay anasını sayın seyirciler.

    (bkz: #77087398)

    olum tamam şampiyon oldun git ötede oyna artık la.*

    edit: bkz düzeltildi.
  • (bkz: #77874446)

    adamın her entry'si shaqtin' a fool kıvamında. beni de golden state warriors taraftarı falan sanıyor, neremle gülsem bilemiyorum. bana "sırf spor entry'si girmeye gelmiş" diyen tipin 1000 spor entry'si, 239 tv entry'si, 168 magazin entry'si var. laf sokacak aklı sıra ama onu da beceremiyor işte. hoş, şu yukarıdaki entry'i yazabilen adam neyin lafını sokacaksa artık ahah.

    edit: adam yıllardır 8 haneli olan entry numarasını 7 haneli olarak veriyor, yani aslında entry bakınızı bile vermeyi beceremiyor ama nasıl bir zeka yoksunluğu çekiyorsa 1 ay sonra vermeyi beceremediği entry numarası üzerinden "entry'sini silmiş, mantaliteye bak." diye gizli gizli edit yapıyor. birader zorlama işte, zorladıkça ne olduğun iyice ortaya çıkıyor ahahahahahaha bu ne ya? acıyorum, çok acıyorum.
  • tipik bir lebron hater olan şahsın üzerinden reklamını yapmaya çalıştığı yazardır.

    neyse sen takıl, nba konusunda senin bildiğin kadar unutmuşluğum var. kaldı ki referans gösterdiğin entry de mvp nin verilmeyeceğini tahmin etmiştim yavrucuğum.*

    edit: deyim düzeltme.
hesabın var mı? giriş yap