• bana kalırsa tercih edilmiyor olmasının sebebi "sadece" efendiliği olmayan adamdır. efendilik özelliğinin yanında belki de default olarak gelen çekingenliği, basiretsizliği, asosyalliği, heyecanlı olması, zaman zaman efendilik sebebiyle maskulen tınlamayan tavrı, sinir bozucu seviyelere ulaşabilecek iyi niyeti, steril hallerinin suistimale yakın seviyede olması, ağırkanlılığı, aşırı düşünceli olup insanın rutinini bozması vb gibi özelliklerden dolayı antipati yaratma ihtimali olan bir adamdır. özellikle de kendisi kadar efendi bir mizaca sahip olmayan bir kadın üzerinde...tamamen farzı mahal konuşuyorum tabii şu anda. her efendi adam böyledir demiyorum. ama bu durumda, efendiliğin yanındaki bonuslar hatun kısmını doğal olarak itebilir. şimdi işin bu kısımlarını değerlendirmeyip "abi bu karı milleti de ne istiyor, belasını mı arıyor bunlar" diye kendini bulunmaz hint kumaşı sanmalarını da ayrıca çok sikko buluyor ve boş vaktimde bunlara götümle gülüyorum.
    hatunların efendi adam yerine piç tercihi açısından değerlendirecek olursak da, "efendi mi piç mi dersen; piç. efendi mi hiç mi dersen; efendi şeklinde eninde sonunda alıcısını bulacak adamlardır bunlar" diye genellememi yapıp giderim. hoyt!
  • eskici dükkanı gibidir. yıllar yıllar ardından dükkanı dolar da taşar.
  • bu adamın tercih edilmek için izleyeceği taktik şudur: önce hatunun hayatını kolaylaştıracak,güzelleştirecek,her zor anında yanında olacak falan filan hatun alışınca buna, adam geri çekilmeye başlayacak, sanki hayatında başka biri varmış gibi.ve mutlu son;artık kendisi tercih edilen,aranan efendi adamdır.
  • (bkz: seth cohen)
  • 1 yıldır sevgilimdir. hatunlara içten içe müteşekkirimdir.
  • arkadaş, yıl oldu 2011 hala konu "efendi-piç", "evlenilecek-eğlenilecek". sığlığın dibine vurdunuz be.

    nerede yaşıyosunuz anlamıyorum ki? türkiye denilen coğrafyada eğitimli erkeklerin %90'ı (aaa ne diyor siz) "efendi" dediğiniz cinsten. öyle bi anlatıyosunuz ki birader, okuyan da piyasa ciddi anlamda çekici (hani mide ağrıtan cinsten) erkek kaynıyo da, bu "efendi" ler azınlıkta zannedecek.

    siktir edin siz efendiliği-piçliği de kulak verin dinleyin:

    karizmanız, duruşunuz, mesleki statünüz, paranız, ailenizin yapısı, ailenizin sosyo-ekonomik kültürel durumu. işte bir kadına yaklaşırken esas belirleyici parametreleriniz bunlar. biraz oturup etrafınızı ve kendinizi gözlemleyin.

    sonradan olamayacağınız kişiliklere bürünmektense oturun da bi aklınızı başınıza devşirip iki dakika düşünün. işinize gücünüze bakın.
  • kadınlar tarafından sonradan kıymeti anlaşılan adamdır.
    bu adam; ya uzun yıllar yalnız olur ve sonra en çıtırından en güzel hatunu kapar ya da yine uzun zaman yalnız olur ve yıllarca yüzüne bile bakmayan kadınlardan biriyle birlikte olur. bu kadın ki zamanında tercih ettiği piç diye tabir edilen adamdan sağlam kazıklar yemiş ve aklı başına gelmiştir.
  • bir terslik yoksa hobittir.
hesabın var mı? giriş yap