• benim gibi havacılığı seven insanlar için ülkenin içinde bulunduğu gerilimi fazlasıyla yansıtan timeline'da nefes aldırıcı, uçaklar ve havacılık hakkında bilgiler ve gelişmeler aktaran, takip edilesi bir twitter hesabı.
  • twitter hesaplarından olumlu/olumsuz yorumları istemiş olan havacılık sevdalısı grup.

    madem istediniz yazayım, insanları umursamayan, düşünceleri ciddiye almayan, twitter/instagram hesapları açıp kullanıcılardan fotoğraf alıp buna rağmen tek bir kişiyi dahi takip etmeyen, garip yorumlarda bulunan, canlı yayın açıp garip sohbetler dinleten, geçen gün ortaya çıkan skandal thy de-icing videosuna 2 sayfalık savunma yazısı yazan(neden?size ne?tarafsızlık?) gibi bir çok sorunu bir arada tutan, yine de havacılık için takip edilebilecek bir kaç sayfadan biriydi.

    artık takip etmiyorum bile bu davranışlar yüzünden. madem twitter/instagram hesaplarınız takipçilerinizin gönderdiği fotoğraf ve bilgilerle yürüyor, bari insanları bir mentionlayın en azından -via xx- yazıp geçmek ne kolay, kimseyi takip dahi etmiyorlar bu küçük detay da bu ekibin burnunun ne kadar havada olduğunun göstergesidir.

    biraz eleştirileri ciddiye alsalardı, bu iş güzel yerlere gidebilirdi ama artık geçmiş olsun.
  • kendilerini pegasus'un trabzon kırımına takip ederdim. o olay sonrası endişe ve telaş içinde olan insanları bilgilendirmek yerine kendi logolarını servis edilen fotoğrafların üzerine koymakla meşgullerdi. oradan sonra takibi devam ettirmedim. böyle zamanlarda belli oluyor malesef akla kara.
  • havacılık ile ilgili takip edilebilecek çok az yer var.havasosyalmedya bunlardan biri. bilgi ve içerik olarak takip etmekte zorlandığınız konuları farklı açıdan size sunabilir bu sayfa.
  • sosyal medya üzerinde işini ciddiyetiyle yapan havacılık sayfası. severek takip ediyorum.
  • başarısız bir oluşum.

    ayrıca haberlerine getirdiğim eleştiriler nedeniyle twitter'da engellemişler beni. çocuk çocuk yazmaya devam etsinler.
  • miami'de yaşayan bir arkadaşımın bu başlığa gönderdiği entry şu şekildedir ;
    (havasosyalmedya oluşumunun yoneticisine ithafendir.)

    miami turunda tanışıp sohbet etme şansı bulmuş olduğum kişi. eski cıa ajanı ve yeni türk hava kuvvetleri ajanıdır. türkiye'nin yetiştirdiği ender,bilgili,havacılıkla yoğun ilgilenen kişidir. hataya karşı toleransı sıfır, cahilliği bahane kabul etmeyen bir kişiliktir. kendisini tebrik ederim güzel iş çıkarmaktadır.
  • türkiye'deki çoğu sosyal medya hesapları gibi takipçiyi görünce bozmuştur. senin kişisel gezilerinden, ne yaptığından, ne ettiğinden bize ne birader.
  • bir havacılık haber sitesi. ancak bazı şeyler biz kendimize haberciyiz diyelim diyerek olmuyor.

    https://havasosyalmedya.com/…hgmden-almanya-cikisi/

    şu haberle beraber; araştırmadan, gündemi takip etmeden, ne olmuş daha önce ne kanunlar çıkmış bakmadan yapılanın habercilik olamayacağını, cahil cahil konuşmanın sizi ancak rezil edeceğini kanıtlamış sitedir.

    bu ülkede pilotların, kendi şirketlerinden izin almadan yurtdışında başka şirkette çalışamayacağı gibi anlamsız, hukuksuz, anayasaya aykırı bir genelge yayınladıktan hemen sonra çıkan bu yazının almanya'nın bagaj yükleyen elememanlarıyla iligli yaşadığı sıkıntıya shgm'nin bu kadar eğilmeyeceğini anlayamayan bir sitenin ne havacılıkla ne habercilikle ilgisi olabilir.

    sadece yazık diyebilirsiniz bu haberi yapan siteye.

    çıkan genelgeye dava açılmış, dava sürecinden dahi haberi olmayan, bırakın davayı daha genelgeden bile haberi olmamış bir sitenin, bazı şeyleri anlaması için gerçekten hobi dışında da havacılıkla ilgisi olması gerektiğini göstermesi açısından, etkili bir haber olmuştur.

    bir havacılık sitesi.

    amatör havacılık, havacılığın gelişmesi açısından hem ülkemizde hem dünyada üstüne düşülmesi gereken bir konudur.

    ancak cahile fırsat verirsen, bilgeyi ezer mantığıyla, bu siteye çok da fırsat vermemek gerekir.
  • yeni açılan, antalya merkezli southwind airlines 'ın kutlama videosunu paylaşmıştı. videoda kadınlar, içki, eğlence vardı. şimdi baktım, kaldırmış.
hesabın var mı? giriş yap