• merkezi samsun da olan istanbul ve azerbaycanda da şubeleri bulunan fbm estetik tıp merkezinin sahibi cerrah kişidir. en son gökhan güney olmak üzere bir çok ünlünün estetik ameliyatlarını yapan silikonlarını takan doktordur.
  • bu sabah tv'de denk geldim. kendisi oturmus kadin bedeni üzerinden ahkam kesiyor. yok memesi cok büyük kadinin ozguveni dusuk oluyor, yok poposu cok küçükse onu memeye uydurmak lazim uyumu önemli. hayir popo meme uyumunu sagladin ama kadin da göbek varsa buna rağmen mutlu olmayacaktir, göbeği de germek lazim.

    yani adam oturmuş kadin bedeni kendisinin zihnindeki orantiya uymuyorsa ya da genel kabul görmüş ölçütlerden uzaksa kadinin psikolojisinin de negatif oranda etkilendigini estetiğin bu manada ruhsal onarimi da saglayacagini ballandira ballandira anlatiyor.

    bi de elleriyle popo diyince poposuna, meme diyince memesine eliyle dokunup anlatmasi yok mu cok irrite etti beni sabah sabah. estetik cerrahi ne zamandan beri bütün kadinlari estetik algilarin icerisindeki ideal kadina dönüştürmeyi gorev bildi ya hu. benim bildigim bir degerlendirme gerektirirdi neden estetik müdahaleye ihtiyac duyulduğu.

    ayrica doktor bey kadınların ideal ölçülerine takilacagina kendine silikon omuz taksin, gözümü kanatti omuzsuzlugu, hic bir ideal erkekte o kadar omuzsuz olmaz. kendisinin ideal kadinin memesini olusturuyor madem sen de ideal erkege yaklas biraz. mazallah özgüvenin negatif etkilenir psikolojin bozulur, üzülürsün.
  • bence estetik operasyon degil, bir nevi kafa nakli yapan doktordur. ama bence insan aynaya bakip baskasini gorunce de ayri bir depresyona girer. face off filmi gercek olmus daha haberimiz yok.
  • anne tarafından akrabam olan ülkenin en tanınmış plastik cerrahlarından.
    ben estetik olayından pek anlamam, gömen arkadaşlar neden gömmüşler onu da anlamadım zira gün aşırı pandemi dönemi haricinde bir doktor surekli ekranlara çıkıyorsa o doktor yaptığı işe güveniyordur ve hastalarınında tamamına yakını sonuçtan memnundur..aksi olması durumunda hafta da 2 3 kez en çok izlenen kadın programlarına çıkmak kolay kolay göze alınacak birsey değil..
  • herkesi adnan oktar'ın kediciklerine benzetmeye yemin etmiş bir doktordur kanımca.
  • o kadar, o kadar sıkıldım ki her seyden, bu doktora gidip yuz nakli yaptiracagim, zira yaptigi ameliyatlara estetik operasyon demek buyuk haksizlik, adam kendi kategorisinde tek olabilir.

    https://instagram.com/…atiakbas?igshid=1zzhj64wuwn4
  • hastaların hikayelerini dedim ve dedi’li bir şekilde yazması sadece bana komik geliyor olamaz değil mi?

    https://www.instagram.com/…bm/?utm_medium=copy_link

    “nasılsın dedim. teşekkürler hocam iyiyim dedi. isterseniz fotoğraf gönderebilirim siz de değerlendirirsiniz dedi. sevgili ... hanım gönderirseniz takipçilerimle paylaşırım onlar da süreni takip etmiş olurlar dedim. eğer mümkünse her 6 ayda bir paylaşım yaparak gelişmeleri takipçilerimle paylaşmak isterim dedim. tabiki hocam paylaşabilirsiniz benim için sakıncası yok ve benim gibi bu ameliyatı düşünenler için fikir verici olabilirse ne mutlu bana dedi. sevgili... hanım takipçilerim adına çok teşekkür ederim dedim.”
  • allah'a şirk koşan estetik doktoru*.
  • istanbul havalimanında efsane bir reklam panosu olan doktordur.

    görsel
  • tıp camiasına pr gücüyle önderlik eden samsun aşığı plastik cerrah.
hesabın var mı? giriş yap