• ulan kaslı kollu adamlar, şimdi yanlış da anlarlar belki ama ne demişler, bir ülkede bodysizler de en az bodyciler kadar cesur olmalıdır:)

    yahu nedense bu adamlara çok özeniyorum amk, bi aleyna tilkiciler, bi cecelistler bi bodyciler..
    ulan adamlar sıfır sıkıntı yaşıyorlar...arada gidiyorum ben de salona, yemin ediyorum görüyorum ya. aynı tipler var, hep gördüğüm... tabi genelleme yapmak istemiyorum amacım ezmek kırmak değil ama arkadaş herifler çalışmıyor etmiyor. gördüğüm tek gayeleri vücutlarına az daha hacim katmak. metrobüsmüş, ssk da kuyrukmuş, maaşmış sikinde değil sanki heriflerin. zarraf ne demiş, taşorene kadro var mı? öğretmen ataması ne oldu adamların umrunda değil gibi yaa.

    hafız kaç bastın bu gün squatta?
    bench pres boş mu?
    boş abi!
    oh tamam koy götüne gerisinin.
    protein tozunu sanki hep 50 liralık alıyorlarmış gibi bi his var içinde kafa rahat geniş ohhh mis gibi anasını satayım. ulan üstüne üstlük süper de vücut...

    yemin ediyorum imreniyorum amk, göbekli fodul bir tip olduğum için bok atmıyorum allah varsa çarpsın bak, hayır yanlış anlamayın ülke meseleleri ile ilgilenmekten saçım döküldü falan gibi bi durum da yok ama çevreme baktığımda en mutlu kesim onlar lan. akplilerden bile mutlular hem de akpli düdükler variyaat olarak adamların yanına bile yaklaşamıyor. durumları iyi günün 17 saati salonda bu adamlar ve uyku düzenlerine de dikkat ediyorlarsa nerde çalışıyorlar ya? ben bizim kurumda hiç böyle gömleğin içine sığamayan ceketleri koparan kollara sahip hulk görmedim. gören varsa bi fotoğraf çeksin ama genel olarak bu dostlar devlet dairesinde falan da yok ya. varsa neden heryer göbekli kısa kollu bej gömleklerle dolaşan abilerle dolu?

    nerden para buluyorlar, nasıl bir gelirleri var çok merak ediyorum. nolur bana da yardım edin ağalar, bıktım bu siktiğimin hayatından. stresten saç kalmayacak, göbeğimden çükümü göremez haldeyim bi el atın hiç bişey olmazsa bakarsın vücut yaparım ben de...

    edit: steroitli bodyciler rahatsız:)
    olum adamlar, beni dambıl yapma gibi değişik tekliflerle geliyorlar lan yardım edin:)
  • şahsen deadliftin verdiği huzur ile alakalı. iki hafta sinir stres hissetmiyorum resmen.

    bi kere badiye kafa boşaltmaya geliyorsun, rahatlamak için. ikincisi, düzgün çalışabilmek için kafanı boşaltmak zorundasın, mind-muscle connection diye bişi var, "la doğalgaz da iyice coştu bu ay" diye düşünürken 100+ kg squadı zaten yapamazsın, hayır 5 kg ile bicepsi bile doğru düzgün çalışamazsın. ve tabi ki, badi sonrası artan testosteron diğer duyguları/hisleri bastırıyor.

    hobi sahibi olmak güzel bişi. badide bir yaştan sonra en kolay 0 dan başlanabilen hobi. resme mi başlayayım heykel mi yapayım bu yaştan sonra?
  • hem siyasetle hemde body ile uğraşan birisi olarak şöyle diyeyim oraya stres atmaya gidiyorum zaten. yani gün içinde biriken sinirimi demirleri elime atıp boşaltıyorum. çıkıncada mis gibi bir duş alıyorum.
    ha her işi havasına yapan tipler olduğu gibi bu işi yapanların sayısıda fazla. ancak benim gibi hem stret atmak hemde sağlıklı ve fit kalmak içinde yapanlar mevcut.
  • geçen gün mecidiyeköyden metrobüse bindim. tanıdık ve garip bir koku almaya başladım sonra hemen. bir de kafamı çevirdim ki ne göreyim... yuvarlak kenarlı deri spor çantalı ve saçları 7 cm havaya kaldırılmış qarizmaa bir kardeşimiz oturuyor. anladım ki spordan çıkmış. herhalde duş yerine deodorant tercih etmiş... neyse. ama kaslı çocuk. ne güzel
hesabın var mı? giriş yap