• (bkz: championship manager)
    sabahlara kadar..ardindan ak$ama kadar..ve tekrar sabaha kadar..cm nin dunyaya baki$a yansimasi durumu.$u adamin influence'i ne kadar du$uk..ne kadar work rate'siz insansin,kalk cali$ biraz vs tadinda.
    ozellikle gercek bi mac seyrederken her hareketin yazilar halinde interpretasyonunu yapmak.futbolcularin 10 uzerinden ratingini hesaplamak..dribbling'i du$uk olan adama teknik direktorun neden hala run with ball komutu verdigini anlayamamak..
    sonunda kafayi yemek.
  • en son yeni versiyonunun addictedness rating'inde gordugum "i can give this game up whenever i want, i just don't want to yet..." ibaresinden sonra (aslinda daha onceden de suphelerim vardi ama) kanaat getirdigim sey.
  • "remember to eat"..:)
  • bilgisayar basinda olmadigi zamanlarda 6 yabanci olayi yuzunden kimleri satmali ne yapmali, kadroda genclere mi yer vermeli yildizlara mi guvenmeli diye dusunmek. hali saha maclarinda sen run with ball yap, ben hard tackle ile oynayacam tarzı laflar etmek...
  • tanidigim bircok cm'ci ruyalarinda taktik gelistirir ve alimasi gereken oyunculari secer. ruyada gorulen oyuncunun alinmasi cok onemlidir, o oyuncu mutlaka faydali olur.
  • boy kompleksli kizlarda gorulur.
    - ya boyum 5 cm daha uzun olsa negzel olurdu, hedehet bidibid...
    pipi kompleksli beyaz erkeklerde gorulur.
    - ya pipim bikac cm daha uzun olsaydi keske negzel sallardim saga sola.....
  • walla ne diyim, cm'yi ben pek sevemedim ama geçenlerde cafeye takılan bi gencin işi ne kadar abarttığından bu oyunun sevenleri üzerinde hastalık derecesinde etkilediğini anladım... şöyleki: eleman zaten 1 haftadır sabah açılışla birlikte cafe'ye damlıyor, gece kapatırken zorla gönderiyodum. oyunu oynarken kendinden geçip kendi takımına, oyunculara, rakiplerine, hakemlere, yöneticilere, topa, direklere ve dahi akla hayale gelebilecek futbol ile ilgili herşeye paso saydırıyodu... sezonun artık sonuna geldiği gündü, cafe'ye flamalar, bayraklarla felan geldi, iyice dumur olmuştum ki; maçları bitirip kupaları aldıktan sonra, bi taraftan klübünün netten indirdiği marşlarını çalıyor, bi taraftan bayrak sallayıp, dört dönüyodu ortalıkta... her neyse işte; böyleyken böyle, allah akıl fikir versin...
  • 24 saat boyunca hic baymadan cm'nin tüm serilerini oynayabilmek. bilgisayar tarihinin en baba menejerlik oyunu!
  • televizyonda veya gazetede gordugumuz bir futbol oyuncusu hakkinda, istatistiksel bilgi sahibi olmak, yasini, kariyerini,hangi mevkide oynadigini ezbere bilmek.
  • kaydedilen oyunun infosunda "remember, breathing is not optional" yazdğı zaman kişinin farkına vardığı; içinden çıkılmaz, geri dönüşü olmayan yol. (bkz: rushden and diamonds)
hesabın var mı? giriş yap